Η κα Ντάγκλας κατά εταιρείας καλλυντικών! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:42
26/9/2003

Η κα Ντάγκλας κατά εταιρείας καλλυντικών!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Κάθριν Ζέτα
Κάθριν Ζέτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κατέθεσε μήνυση κατά γαλλικής εταιρείας καλλυντικών που ισχυριζόταν ψευδώς, σύμφωνα με την ενάγουσα, ότι η βρετανίδα ηθοποιός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κατέθεσε μήνυση κατά γαλλικής εταιρείας καλλυντικών που ισχυριζόταν ψευδώς, σύμφωνα με την ενάγουσα, ότι η βρετανίδα ηθοποιός χρησιμοποιούσε προϊόντά της, έκανε γνωστό σήμερα δικαστική πηγή. Η ηθοποιός διεκδικεί αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων από την εταιρεία, που πωλεί καλλυντικά τα οποία έχουν ως βάση τους το κρασί, ανακοίνωσε δικαστήριο του Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με τη μηνύτρια, η εταιρία φέρεται να διατεινόταν ψευδώς στην ιστοσελίδα της, ότι η Τζόουνς αγόραζε την πλήρη σειρά καλλυντικών Caudalie για την περιποίηση του δέρματος, ενώ εκείνη ουδέποτε χρησιμοποίησε τέτοια προϊόντα, ούτε και έδωσε άδεια στην εταιρία να κάνει χρήση του ονόματός της. Ο αμερικανικός όμιλος Neiman-Marcus Group Inc. που πωλεί τα προϊόντα Caudalie και από τον οποίο υποτίθεται ότι η ηθοποιός τα προμηθευόταν, κατηγορείται επίσης, όπως και μια εταιρία πολυτελών κτιρίων που εδρεύει στο Λας Βέγκας και στεγάζει ένα κέντρο υδροθεραπείας Caudalie.
Οι δύο όμιλοι κατηγορούνται από τη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό και σύζυγο του Μάικλ Ντάγκλας ότι προωθούσαν τη γαλλική φίρμα με διαφημίσεις για τις οποίες πρέπει ν'αποδοθούν ευθύνες.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ