Η Ηλιάδη έστειλε να πληρώσει η Μαλιωτάκη τα ενοίκια που χρωστούσε! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:21
30/10/2009

Η Ηλιάδη έστειλε να πληρώσει η Μαλιωτάκη τα ενοίκια που χρωστούσε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Καιρό είχαμε να δούμε ένα επεισόδιο με τις «χήρες Μπάμπη Λαζαρίδη», αλλά αγαπημένε μου, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Αυτές είναι σαν τη... δόξα που για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς καβγάδες και σαματάδες τραβάνε. Για την ακρίβεια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να δούμε ένα επεισόδιο με τις «χήρες Μπάμπη Λαζαρίδη», αλλά αγαπημένε μου, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Αυτές είναι σαν τη... δόξα που για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς καβγάδες και σαματάδες τραβάνε. Για την ακρίβεια, η original χήρα Μπάμπη Λαζαρίδη, Πόπη Μαλιωτάκη είναι η σαματατζού της υπόθεσης κι εκείνη που βγαίνει στα παράθυρα των μεσημεριανών. Η άλλη, η Αγγελική Ηλιάδη τηρεί μία πιο... κυριλέ στάση, αποφεύγοντας τις δηλώσεις και τους δημόσιους καβγάδες. Πηγαίνει μία φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου και τα λέει.

Ωστόσο, (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο η Ηλιάδη βάζει το χεράκι της για να γίνει έξω φρενών η Ποπάρα. Πρόσεξε, αγαπημένε μου, για ποίο λόγο έχουμε νέα σύρραξη. Η Ηλιάδη και ο Λαζαρίδης τον καιρό που έμεναν μαζί χρωστούσαν στη σπιτονοικοκυρά τους πολλά μηνιάτικα (σχεδόν τρία χρόνια είχαν να την πληρώσουν) τα οποία ανέρχονται στα 30 χιλιάδες ευρώ. Άσχετο, αλλά τι γίνεται αυτές τις μέρες με τα ενοίκια; Ούτε ένας δεν πληρώνει; Και καλά, αυτοί τι φάρδος έχουν που πέφτουν σε τέτοιους ελαστικούς σπιτονοικοκυρέους; Μια μέρα να το αργήσω εγώ και το κουδούνι χτυπάει. Κλείνω την παρένθεση και συνεχίζω.

Η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους, αφού έβλεπε ότι δεν έπαιρνε μία από τον Λαζαρίδη, κατέφυγε στη δικαστική οδό για να πάρει μηνιάτικα, κοινόχρηστα και άλλους λογαριασμούς. Το δικαστήριο έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν τη δολοφονία του Λαζαρίδη. Ωστόσο, εκείνος δεν είχε εμφανισθεί, ενώ ένα μήνα αργότερα βγήκε η απόφαση υπέρ της σπιτονοικοκυράς. Τώρα, εκείνη πήγε από την Ηλιάδη να πάρει τα χρωστούμενα, αλλά η αοιδός δε δέχεται να πληρώσει. Τι να κάνει και ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς στράφηκε προς τη νόμιμη χήρα Λαζαρίδη, την Ποπαρα που ήταν και η νόμιμη κληρονόμος του. Και αυτή με τη σειρά της, όμως, (και πολύ λογικό είναι αυτό) δε δέχτηκε να πληρώσει, γιατί σου λέει η Ποπάρα: «Θα πληρώσω εγώ τα ενοίκια που έμενε με την ερωμένη του. θα τρελαθούμε τελείως»; Έλα ντε. Χώσε Ποπάρα, έχεις τα δίκια με το μέρος σου.

Άσε, που η Μαλιωτάκη έχει αποποιηθεί από την περιουσία (όπως είχε κάνει και η Ηλιάδη. Χμ) οπότε δεν είναι υποχρεωμένη να πλερώσει. Και πάει τώρα ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς να ζητήσει τα λεφτά από τους κληρονόμους του Λαζαρίδη. Δεν γίνεται κάποιοι θα είναι. Και στρέφεται προς την οικογένεια του, όπου δεν ήθελε και πολύ (ειδικά η αδελφή του, Μαρία) να αρχίσουν τα δικά τους για την Ηλιάδη. Όπου πονεί τον καθένα. Και βγαίνει στα παράθυρα της Κατερίνας Καραβάτου η αδελφή Λαζαρίδη κι άρχισε τις φωνές, αλλά φευ αγαπημένε μου, αν και ήθελα να παρακολουθήσω, δεν το έκανα γιατί πολλή φασαρία. Και είχες την Καραβάτου στήλη άλατος να παρακολουθεί. Καλά, με τόση φασαρία δεν ξύπνησε λιγάκι; Να βάλει ένα στοπ....
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ