Η Γωγώ Μαστροκώστα κουρεύτηκε! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:10
11/12/2006

Η Γωγώ Μαστροκώστα κουρεύτηκε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ήταν να μην κάνει την αρχή κάποια και να πετάξει πρώτη από πάνω της τα extensions. Άπαξ κι έγινε αυτό ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μην κάνει την αρχή κάποια και να πετάξει πρώτη από πάνω της τα extensions. Άπαξ κι έγινε αυτό, ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσουν το παράδειγμα κι άλλες πολλές. Σαν το ντόμινο ένα πράγμα. Και που να ήξερε η Βικτόρια Μπέκαμ, όταν ο κομμωτής της, της έλεγε πως πρέπει να βγάλει τα extensions επειγόντως, γιατί στο τέλος θα μείνει... κασιδιάρα, ότι το νέο λουκ με το καρέ μαλλί θα γινόταν μόδα παντού!

Στην Ελλάδα την έφερε η Δέσποινα Βανδή, (η αλήθεια είναι πως προηγήθηκαν κάποιες άλλες κυρίες της show biz, αλλά δεν ήταν του μεγέθους και του άστρου της Δέσποινας) και στη συνέχεια την ακολούθησαν πολλές άλλες. Εκεί, δηλαδή, που έβλεπες παντού extensions - μακριά και πλούσια - τώρα όλες επέστρεψαν στη... χαμένη αθωότητα του καρέ! Μέχρι και η Γωγώ Μαστροκώστα κουρεύτηκε και τι να πω. Αυτή η μόδα κάνει θαύματα.

Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο μαγαζί, όπου εμφανίζεται, έπαθαν ένα άλφα σοκ με το νέο λουκ. Άσε, που αρκετοί την μπέρδεψαν με την Τζούλια Αλεξανδράτου! Πάντως, η νέα της εμφάνιση αρέσει κι εύγε της που το τόλμησε. Απορώ, όμως, τι θα κάνουν όλα αυτά τα κομμωτήρια που «θησαύριζαν» βάζοντας extensions; Μάλλον, θα παρακαλάνε να έρθουν οι γυναίκες στα... συγκαλά τους και να επιστρέψουν στην πλούσια κώμη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ