Η Φαίη Σκορδά στη θέση της Μενεγάκη (!) | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
17:29
6/4/2015

Η Φαίη Σκορδά στη θέση της Μενεγάκη (!)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μας Σωτήρη,

Δεν είναι η πρώτη φορά που νιώθω/αισθάνομαι/ ψυχανεμίζομαι πως η προσπάθεια της Φαίης Σκορδά να γίνει η νέα Μενεγάκη είναι μεγάλη και επίμονη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αυτή τη φορά, η Φαίη, όχι μόνο προσπάθησε να γίνει Μενεγάκη, αλλά τα κατάφερε κιόλας, αφού αποτελεί το νέο πρόσωπο γνωστής φίρμας ρούχων και αξεσουάρ. Το κορυφαίο είναι πως τα προηγούμενα χρόνια, πρόσωπο της εν λόγω φίρμας (Axel) υπήρξε η Ελένη Μενεγάκη με δόξες και τιμές, αφού καθημερινά φορούσε κι ένα συνολάκι της εταιρίας στην εκπομπή της.

Αυτά, μέχρι τη στιγμή που η Ελένη φούσκωσε και δεν χωρούσε πια στα συνολάκια της φίρμας. Τότε, ήρθε η Φαιή Σκορδά και πήρε τη θέση του Λενιού, στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας, ανάμεσα στα παπούτσια και τα τσαντάκια.

Το weekend λοιπόν, που ήταν και η παρουσίαση για τη νέα συνεργασία της Σκορδά, εκεί μου θύμισε ακόμα περισσότερο την Ελένη. H Φαίη, Σωτήρη μου, το σκέφτεται και είναι έτοιμη για το τρίτο παιδί, όπως το πάλαι ποτέ η Μενεγάκη δεν απέκλειε να γίνει τρίτεκνη!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η αποκάλυψη της Σκορδά για το τρίτο παιδί»

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και «Μενεγέ» παρουσίαση της Φαίης στο πρωινό, τις φιλίες με Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρήγου στον αέρα της εκπομπής της, είναι λες και το ζω το ντεζαβουυυυύ και βλέπω Ελένη πριν κάποια χρόνια.

Αν όντως, η Σκορδά έχει για πρότυπο την Ωραία Ελένη, να της συζτήσουμε προσοχή: γιατί μετά το τρίτο παιδί, η Μενεγάκη βιωσε, ένα διαζύγιο, μια μετακίνηση εκπομπής, ένα νέο έρωτα και ένα τέταρτο παιδί! Όχι ό,τι τα παραπάνω μας χαλάνε αλλά η αλήθεια είναι η ίδια η Σκορδά έχει δηλώσει πως το διαζύγιο δεν είναι επιλογή για την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Λιάγκας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: το διαζύγιο των γονιών του»

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ