Η Ελεονώρα το μεσημέρι δεν κάνει... μελέτη | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
1:27
5/10/2012

Η Ελεονώρα το μεσημέρι δεν κάνει... μελέτη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

"Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις" αλλά μήπως εκεί στη Μεσημεριανή Μελέτη να το ξανασκεφτούν λιγάκι;

Γιατί αν συνεχίσουν έτσι, τους βλέπω να πέφτουν κατηγορία, χωρίς να δώσουν μπαράζ! Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα (κι ούτε καν) η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει κεφάλι στην τηλεθέαση, περιορίζοντας την Ελεονώρα Μελέτη σε μονοψήφια νούμερα του τύπου: 6%, 8%, 9%. Για να μην πούμε ότι η 25η επανάληψη του Κων/νου & Ελένης, χωρίς ίχνος... σαβουάρ βιβρ δεν αφήνει τις δύο κυρίες να προηγηθούν. Αλλά το πρόβλημα το μεγάλο είναι στην Ελεονώρα, η οποία μέχρι στιγμής δείχνει αδύναμη (αυτή και η ομάδα της), ανόρεκτη και αδιάφορη για να χτυπήσει στα ίσια τον ανταγωνισμό.

Όσο για τα "δημοσιογραφικά" τερτίπια μπας και τσιμπήσουν καμιά μονάδα τηλεθέασης, έχουν την πλάκα τους. Γιατί, έχουμε σοβαρότερα θέματα να μας απασχολούν, για να πάρουμε στα σοβαρά το πως πλασάρουν εκεί στην "Μελέτη" ως Μέγα θέμα ένα... μη θέμα. Χαρακτηριστικότερο όλων, η περίφημη "όλο νόημα" δήλωση του Κων/νου Σκορδάλη για τον χωρισμό του με τη Νίνα Λοτσάρη. Για αρκετή ώρα το προλόγιζαν, για να έρθει ο Σκορδάλης και να κάνει στον ρεπόρτερ Σπύρο Σιγούρο την πραγματικά όλο... νόημα δήλωση: "Δεν έχω να πω κάτι"!!! Το πούλιτζερ στον Σιγούρο παρακαλώ.... 

Μάλιστα, την Πέμπτη ξαναχτύπησαν με Σκορδάλη, όπου είχαν αποκλειστικές του δηλώσεις. Βέβαια, πριν τις παίξουν, έδειξαν συνέντευξη που παραχώρησε σε πόρταλ, αλλά και μία παλιά συνέντευξη που είχε δώσει σε μέλος του πάνελ και μιλούσε για την Λοτσάρη. Στο τέλος, έπαιξαν τις δηλώσεις, που τις έχουμε ακούσει και διαβάσει κι αλλού, όπου απλά διέψευδε τις φήμες για εικονική κρίση κ χωρισμό. Άλλο ένα πούλιτζερ στον ρεπόρτερ Σιγούρο, παρακαλώ. 

Συμπέρασμα: Στην Μελέτη το φέρνουν από εδώ το φέρνουν από εκεί, μπας και βγάλουν θέμα με την ιστορία, όταν η Ελένη είχε απλά καλεσμένη τη Λοτσάρη. Γιατί, Ελεονώρα μου μερικές φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. 

Και κλείνω με το σοβαρότερο. Η ιστορία του τραγουδιστή που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική έχει απασχολήσει τους πάντες, έχουμε γράψει όλοι για το θέμα και μάλιστα δανειστήκαμε και από το ρεπορτάζ της εκπομπής. Αλλά να στέλνεις τον "πούλιτζερ" Σιγούρο για επιτόπιο ρεπορτάζ στο νοσοκομείο, για να έρθει την επομένη να σου πει ότι ο τραγουδιστής ήταν καθαρός, περιποιημένος και καθόταν σε παγκάκι βυθισμένος στις σκέψεις του (γιατί θα μπορούσε να ήταν... πουλί σαν τον Κωνσταντίνου στην ελληνική ταινία και να καθόταν σε... κλαδί),  δεν είναι και πολύ... δημοσιογραφικό.  Καλά δεν ομιλώ για έλλειψη σεβασμού σε μία πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή ενός ανθρώπου. Γιατί καλές οι τηλεθεάσεις και τα νούμερα, αλλά ας υπάρξουν και κάποια όρια... ε;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ