Η Δρούζα είναι φαν του Λάκη!!! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:29
26/9/2007

Η Δρούζα είναι φαν του Λάκη!!!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Εκεί, που περίμενα ότι τον φετινό χειμώνα θα είχαμε μία ωραιότατη κόντρα ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και την Άννα Δρούζα, έρχεται η δεύτερη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που περίμενα ότι τον φετινό χειμώνα θα είχαμε μία ωραιότατη κόντρα ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και την Άννα Δρούζα, έρχεται η δεύτερη σαν καλή κυρία και ρίχνει τους τόνους, σταματώντας την όποια διαμάχη εδώ. Μόνο θαυμάστρια και τρελό φαν του Λάκη δε δήλωσε η Δρούζα και πολύ χαλάστηκα, δε στο κρύβω.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη κι όταν η κουβέντα ήρθε στον Λαζόπουλο και στα όσα είπε γι αυτήν και τον Θανάση Λάλα, είπε πως παρακολουθεί την εκπομπή του και γελάει πολύ με τη σάτιρα που κάνει. Μάλιστα, η Δρούζα είναι... υπέρμαχος της σάτιρας και μάλλον ανήκει στην κατηγορία των λίγων ανθρώπων που τους κάνουν σάτιρα και την καταλαβαίνει! Άλλο, αν στο «Μπορώ» αφιέρωσε ολόκληρη εκπομπή για τα όρια της σάτιρας και είχε ως προσκεκλημένους κάποιους που έχει σατιρίσει ο Λάκης και δεν το κατάλαβαν ποτέ!

Η Δρούζα μίλησε και για τη μεταγραφή της στο Star λέγοντας πως το κανάλι του Ταύρου της έκανε καλύτερη πρόταση από τον Alpha. Και η ΕΡΤ την ήθελε να παραμείνει, αλλά η ίδια δεν ήθελε να ακούσει ξανά διάφορα σχολιανά. Πάντως, για τη σχέση της με τον Θανάση Λάλα δε μίλησε. Κρίμα και ήθελα τόσο πολύ να ακούσω γ’ αυτόν τον μεγάλο έρωτα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ