Η Βίσση μιλάει για τον Καρβέλα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:13
3/7/2008

Η Βίσση μιλάει για τον Καρβέλα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Για το Νίκο Καρβέλα μίλησε η Άννα Βίσση σε συνέντευξη της στο Down Town κι αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνει, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορήσαν και θέλουν το πρώην ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για το Νίκο Καρβέλα μίλησε η Άννα Βίσση σε συνέντευξη της στο Down Town κι αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνει, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορήσαν και θέλουν το πρώην ζευγάρι να μη μιλάει καν. Για να μην πούμε για τα επαγγελματικά τους, που πλέον οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει. Αν και κατά την «Απόλυτη» δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν στο μέλλον.

Προς το παρόν το «διαζύγιο» τους είναι γεγονός και όπως δηλώνει μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας κουράστηκαν και οι δύο. Αυτή κουράστηκε μαζί του κι εκείνος μαζί της. Εμ, όλο μακαρόνια, μακαρόνια, τα σιχαίνεσαι κάποια στιγμή. Άσε, που ο Καρβέλας έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του (σε όπερες και ποιήματα) κάτι που αφήνει αδιάφορη την Άννα, η οποία θέλει ακόμη να κάνει live εμφανίσεις. Άλλο που έχει καιρό να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί. Κι άλλο που ο Καρβέλας το έχει ρίξει στα... παρατράγουδα!

Αυτό δεν το είπε, όπως δεν είπε τίποτε για τα δημοσιεύματα που θέλουν το πρώην ζευγάρι και «αυτοκόλλητους» μετά το χωρισμό τους, πλέον να μη μιλάνε μεταξύ τους. Αναφέρθηκε, όμως, στον Χρήστο Ψωμόπουλο, με τον οποίο είναι τα μάλα ερωτευμένη και δεν θέλεις πολύ για να το καταλάβεις. Και μόνο από τη δήλωση της ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χωρίς αυτόν, καταλαβαίνεις ότι η «Απόλυτη» έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με το νεαρό.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ