Η Βανδή ντύθηκε σαν τη Ντούβλη στο πορνό! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:52
15/6/2010

Η Βανδή ντύθηκε σαν τη Ντούβλη στο πορνό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τι άκουσαν τα αυτάκια μου, που είδαν μετά τα ματάκια μου και δεν το πίστεψαν; Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων του MAD, όπου είπε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι άκουσαν τα αυτάκια μου, που είδαν μετά τα ματάκια μου και δεν το πίστεψαν; Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων του MAD, όπου είπε να συνεχίσει και αυτή τη βραδιά τις σέξι εμφανίσεις που έχει υιοθετήσει φέτος. Μόνο που αυτή τη φορά στην περίπτωση της αοιδού ίσχυσε το... «είπαν στην Βανδή να γίνει σέξι κι αυτή ξεπατίκωσε την Ντούβλη»!

Ναι, ναι. Ξεπατίκωμα κανονικό. Γιατί, μπορεί πολλοί να είπαν ότι οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις στο Thalassa με τα σέξι κορμάκια να είναι άλα... Τζούλια Αλαξανδράτου, η εμφάνιση της στα MAD ήταν ταμάμ Μαριάννα Ντούβλη στην τσόντα παρακαλώ. Κι αυτό, διότι η Δέσποινα φορούσε την ίδια μαύρη κολάν φόρμα που φορούσε η Ντούβλη στην τσόντα. Με τη διαφορά ότι η Μαριάννα είχε ρίξει ένα γουναρικό από πάνω κι από κάτω τα άφηνε όλα φόρα παρτίδα.

Η Δέσποινα, πάλι, ήταν πιο προσεκτική και μαζεμένη. Αλλά αν είχες δει το πόνημα της Ντούβλη, αμέσως καταλάβαινες που είχες δει το ρούχο. Φαίνεται ότι η Δέσποινα δεν το έχει δει, διότι σίγουρα δεν θα έκανε αυτή την επιλογή. Είναι να σε συγκρίνουν με Ντούβλη; Πάντως, εννοείται ότι το ρούχο πάνω στην Βανδή δείχνει υπέροχο και σέξι, όπως κανονικά θα πρέπει να δείχνει.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ