Η Άννα Δρούζα στο Star! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:06
12/7/2007

Η Άννα Δρούζα στο Star!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι», μόνο που στην περίπτωση του Star και της Άννας Δρούζα ισχύει το «Περασμένα ναι, ξεχασμένα βεβαίως».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι», μόνο που στην περίπτωση του Star και της Άννας Δρούζα ισχύει το «Περασμένα ναι, ξεχασμένα βεβαίως». Τι κι αν το κανάλι, από το δελτίο ειδήσεων, κάθε μέρα «χτυπούσε» την παρουσιάστρια και την εκπομπή της στην ΕΡΤ; Για να καταλάβεις, είχαν μόνιμη στήλη «Άννα Δρούζα» και κορόιδευαν με τον γνωστό δικό τους τρόπο τα πάντα. Ακόμη, κι αν κάηκε ο μουσακάς στη στήλη της μαγειρικής, ήταν θέμα προς ανακοίνωση και ειρωνείας.

Ωστόσο, αυτά αποτελούν παρελθόν και από την Τετάρτη η Δρούζα αποτελεί μέλος της οικογένειας του Star. Και για να γιορτάσουν το γεγονός της συνεργασίας, την έβγαλαν στο παράθυρο του δελτίου να μιλήσει για τη μεταγραφή της. Αλλά αυτός είναι ο θαυμαστός κόσμος της τηλεόρασης. Άπαντες έχουν... μνήμη χρυσόψαρου.

Στα της Δρούζα, τώρα, το συμβόλαιό της είναι 1 + 1 χρόνο και θα κάνει τη γνωστή εκπομπή με τις φραπελιές, τη Στανίση, την παχυσαρκία και τα σεξουαλικά προβλήματα. Όσο για τη συνεργασία της με τον Alpha, που ήταν σχεδόν σίγουρη; Αυτή ναυάγησε την τελευταία στιγμή, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν σε οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο. Πάντως, όπως είπε η ίδια, έχει καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του καναλιού και συναισθηματικό δέσιμο, αφού κάποτε υπήρξε μέλος της οικογένειας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ