Γυναίκα, μιλάει ο άνδρας τώρα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:49
24/9/2007

"Γυναίκα, μιλάει ο άνδρας τώρα"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Την ευκαιρία να δούμε πως είναι ως ανδρόγυνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση έχουμε μέσα από την εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ευκαιρία να δούμε πως είναι ως ανδρόγυνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση έχουμε μέσα από την εκπομπή τους «Αυτός μας έλειπε» και τα πρώτα συμπεράσματα είναι πως αυτό το ζευγάρι είναι διαφορετικό από τα άλλα. Για να καταλάβεις: σε όλα τα ζευγάρια του κόσμου είθισται η γυναίκα να μιλάει συνέχεια και ο άνδρας να ακούει, να γνέφει καταφατικά το κεφάλι του σε ο, τι λέει η σύζυγος και στο τέλος όταν και άμα το επιτρέπει αυτή λέει και καμιά κουβέντα.

Φευ, όμως. Στο σπίτι του Ανδρέα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού το... προνόμιο της λογοδιάρροιας το έχει ο ίδιος. Η Δήμητρα περιορίζεται στο να γελάει και να καμαρώνει τον σύζυγο της και την... ευφράδεια λόγου του. Το πρότυπο της γυναίκας που όλοι οι άνδρες επιθυμούν. Βέβαια, στην εκπομπή η Ρουμπέση έχει μεγαλύτερο ρόλο. Ανοίγει την πόρτα για να υποδεχτεί τους καλεσμένους και διακόπτει για διαφημίσεις. Να διακόψει τον Ανδρέα, ούτε λόγος ακόμη. Άδικο είχε μετά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που της είπε ότι θα αναπολεί τις μέρες του Πάτρα;

Πάντως, έχω να πω ότι ως ζευγάρι είναι αγαπημένο και τα μάλα ερωτευμένο. Το ένα τραγούδι μετά το άλλο της αφιέρωνε ο Μικρούτσικος, ενώ αυτή με κάθε ευκαιρία τον φιλούσε και τον αγκάλιαζε. Ω, τι πιτσουνάκια. Α, μαζί τους είχαν φέρει και το σκυλάκι τους και παρατήρησα ότι ο Ανδρέας έχει πάρει κι αυτού τον αέρα. Ούτε ένα γαβ δεν πρόλαβε να βγάλει το κατοικίδιο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ