Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι είναι αλκοολικός! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:10
21/5/2010

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι είναι αλκοολικός!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Δεν ξέρω τι έχει πιάσει τη μισή showbiz του τόπου μας, αλλά ο ένας μετά τον άλλον εκπρόσωπο κάνει και από μία συνταρακτική αποκάλυψη για εκείνον. Τελευταίος είναι ο Sotis Βολάνης,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω τι έχει πιάσει τη μισή showbiz του τόπου μας, αλλά ο ένας μετά τον άλλον εκπρόσωπο κάνει και από μία συνταρακτική αποκάλυψη για εκείνον. Τελευταίος είναι ο Sotis Βολάνης, ο οποίος αποκάλυψε το πρόβλημα του με τον αλκοολισμό. «Είμαι αλκοολικός» παραδέχεται ο αοιδός, ενώ υπόσχεται δημόσια ότι δεν θα πιει ξανά γουλιά. Βέβαια, η αποκάλυψη του δεν μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το αντίθετο θα έλεγα, αφού δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την τελευταία του εμφάνιση στο γάμο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, όπου ήταν... «αλλού πατώ κι αλλού βρίσκομαι», δίνοντας ευχές στο ζεύγος στη γλώσσα του... «χικ χικ».

Ο Βολάνης μίλησε στην Πάνια και αποκάλυψε το πρόβλημα του, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο τον κράτησε μακριά από τις πίστες για πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει με τους προσωπικούς του δαίμονες. Όπως εξήγησε, ο λόγος που το έριξε στο πιοτό είναι ο εσωστρεφής χαρακτήρας του.

Γιατί μπορεί εσύ να μην του το είχες βλέποντας τον στις πίστες, αλλά ο Sotis αγαπημένε μου είναι τα μάλα ντροπαλός και δύσκολα εκφράζει τα συναισθήματα του. Στο ποτό το έριξε μετά την επιτυχία του «Πόσο μου λείπεις» και ακόμη και συγγενικά του πρόσωπα δεν είχαν καταλάβει κάτι. Τέλος πάντων, ο Βολάνης θέλει να επιστρέψει δισκογραφικά και ζήτησε τη βοήθεια του «Τρομοκράτη» του Ζαμάν Φου (για να μην ξεχνιόμαστε) που δεν είναι άλλος από το Νίκο Καρβέλα. Και αυτός σύμφωνα με την espresso δεν του χάλασε χατίρι και ήδη του έφτιαξε τραγούδι. Α, τις επόμενες μέρες επιστρέφει και στις πίστες.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ