Γκρέυ: Άπονη η Ηλιάδη. Μου έφαγε όλα τα λεφτά | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
19:49
16/9/2009

Γκρέυ: "Άπονη η Ηλιάδη. Μου έφαγε όλα τα λεφτά"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Την ώρα που η Πόπη Μαλλιωτάκη μπαίνει στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση επειδή η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη (πλην της αδελφής του) αγαπάει την Αγγελική Ηλιάδη περισσότερο από αυτήν (ή μήπως ανέβασε πίεση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που η Πόπη Μαλλιωτάκη μπαίνει στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση επειδή η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη (πλην της αδελφής του) αγαπάει την Αγγελική Ηλιάδη περισσότερο από αυτήν (ή μήπως ανέβασε πίεση επειδή η αδελφή Λαζαρίδη έβριζε την Ηλιάδη; Τα χω χαμένα, αλλά τέλος πάντων) η γιαγιά της Ηλιάδη (ουφ τι σήριαλ και αυτό) Καίτη Γκρέυ βγαίνει στην τηλεόραση και επιτίθεται στην εγγονή της! Ναι, καλά διάβασες στην εγγονή της. Είναι να απορείς αγαπημένε μου. Την τελευταία φορά είχαμε αφήσει γιαγιά κι εγγονή μέσα στη λατρεία και την αγάπη.

Και τώρα ακούμε την Γκρέυ να λέει τα χειρότερα για την Ηλιάδη. «Είναι άπονο παιδί η Αγγελική. Μού έχει φάει όλα τα λεφτά» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η διάσημη γιαγιά της αοιδού στο «Πολύ μπλα μπλα» και είναι να απορείς αγαπημένε μου πώς κατέληξε έτσι η σχέση τους. Σύμφωνα με την Γκρέυ, η Ηλιάδη σταμάτησε να της μιλάει όταν μπήκε στο νοσοκομείο ο πατέρας της και η γιαγιά της τής ζήτησε να τον επισκεφθεί. «Της είπα ότι οφείλει να δει τον πατέρα της» λέει η Γκρέυ, «αλλά δεν μου απάντησε τίποτε».

Σύμφωνα με τη γιαγιά της από τη μέρα εκείνη έχει εξαφανισθεί, ενώ την έχει πάρει ένα σωρό φορές τηλέφωνο, αλλά μήτε που το σηκώνει. Ναι, ναι κι εγώ παραξενεύτηκα, αφού μέχρι χθες η Ηλιάδη έλεγε τα καλύτερα για τη γιαγιά της και πόσο της συμπαραστέκεται. Εξάλλου, η Γκρέυ στην κόντρα που είχε με τους γονείς της είχε πάρει ανοιχτά το μέρος της, ενώ ήταν από τους πρώτους που στήριζαν τη σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά και αργότερα όταν εκείνος δολοφονήθηκε η γιαγιά της ήταν συνέχεια δίπλα της.

Και, όχι αγαπημένε μου, οι αποκαλύψεις της γιαγιάς Γκρέυ δε σταματούν εδώ. Αφού την Τρίτη αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή ότι ο Λαζαρίδης χρέωσε την εγγονή της 250 χιλιάδες ευρώ, τώρα αποκαλύπτει ότι η διάσημη εγγονή της τής έφαγε όλα τα λεφτά. «Με έχει αφήσει χωρίς λεφτά» λέει εξοργισμένη, ενώ την κατηγορεί ότι την επισκέφθηκε μόνο μία φορά στο νοσοκομείο, που είχε πάει με σπασμένα πλευρά. Για να καταλήξει: «Είχε δίκιο ο γιος μου. Το μυαλό της Αγγελικής έχει αλλάξει».

Τι να πω αγαπημένε μου, με αυτά που ακούω τις τελευταίες δύο μέρες, όχι μόνο έχω κάψει εγκέφαλο, αλλά θα ανεβάσω πίεση σαν την Πόπη την Μαλλιωτάκη. Τόσες βαριές κουβέντες, κατηγόριες και αποκαλύψεις, πώς να τις αντέξω; Και η Τατιάνα (Στεφανίδου) αργεί να ξεκινήσει, που θα έχει καλεσμένη την Ηλιάδη. Να ακούσουμε και τη δική της πλευρά.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ