Γκλέτσος: Επεισόδιο με αστυνομικούς! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:54
10/1/2011

Γκλέτσος: Επεισόδιο με αστυνομικούς!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μόνο ρόδινα δεν ξεκίνησε η ανάληψη των καθηκόντων του δήμαρχου Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος ζει τη μία περιπέτεια μετά την άλλη. Η τελευταία, όμως, είναι και η καλύτερη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόνο ρόδινα δεν ξεκίνησε η ανάληψη των καθηκόντων του δήμαρχου Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος ζει τη μία περιπέτεια μετά την άλλη. Η τελευταία, όμως, είναι και η καλύτερη, αφού ο δήμαρχος Αποστόλης παραλίγο να συληφθή και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Όχι, ούτε τσακώθηκε, ούτε πλακώθηκε με κάποιον. Έζησε αυτή την περιπέτεια για το καλό του τόπου και των πολιτών του.

Τύφλα να έχει μπροστά στον Αποστόλη ο... Ουδεπώπωτας, αφού εκείνος δεν θα είχε τα κότσια να τα βάλει με τις μεγάλες δυνάμεις. Και για να μη σε μπερδεύω, θα σου πω εν ολίγοις πώς έχει η ιστορία, την οποία αποκάλυψαν στο Super Star. Ο δήμος Στυλίδας είναι χωρισμένος από τα διόδια και οι κάτοικοι για να πηγαίνουν καθημερινά στις δουλειές τους πρέπει να τα περνούν. Οι κάτοικοι είχαν κάρτα ελεύθερης εισόδου, αλλά σήμερα αυτή καταργήθηκε, που σημαίνει ότι για να πάνε στις δουλειές τους θα πρέπει να πληρώνουν καθημερινά τα διόδια και μία και δύο και παραπάνω φορές.

Όπως καταλαβαίνεις, ο Γκλέτσος δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια (δεν είναι και του χαρακτήρα του άλλωστε), αποφασίζοντας να αναλάβει δράση με όποιο κόστος και ρίσκο. Έτσι, μαζί με άλλους πολίτες άνοιξαν έναν δρόμο που έχει φτιαχτεί για να εξυπηρετεί τον κόσμο, αλλά ακόμη δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να συλλάβει τον Γκλέτσο, αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ τους έδωσε τα χέρια του για να τού περάσουν τις χειροπέδες, εκείνοι αρνήθηκαν κι αποχώρησαν από το σημείο. Πάντως, ο Γκλέτσος δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει και να δώσει λύση στο πρόβλημα. Αυτός είναι δήμαρχος, αγαπημένε μου.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ