Γιατί ήρθε στην Ελλάδα ο ακέφαλος καβαλάρης της Τζούλιας; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:34
4/5/2010

Γιατί ήρθε στην Ελλάδα ο "ακέφαλος καβαλάρης" της Τζούλιας;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ίαν Σκοτ... ο «ακέφαλος καβαλάρης» της Τζούλιας Αλεξανδράτου και οι φήμες οργιάζουν ότι ο Γάλλος πορνοστάρ θα είναι συμπρωταγωνιστής της Μαριάννας Ντούβλη στην... Sex and the City τσόντα που γυρίζει!!!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ίαν Σκοτ... ο «ακέφαλος καβαλάρης» της Τζούλιας Αλεξανδράτου και οι φήμες οργιάζουν ότι ο Γάλλος πορνοστάρ θα είναι συμπρωταγωνιστής της Μαριάννας Ντούβλη στην... Sex and the City τσόντα που γυρίζει!!! Θες η «αμάρτησα για το παιδί μου» μάνα να εκτίμησε το... υποκριτικό ταλέντο του «καβαλάρη» και να ζήτησε αυτόν για την ερωτική υπερπαραγωγή που ετοιμάζει; Θες η Ντούβλη να έβαλε αμέτι μου χαμέτι να μπει στο μάτι της Τζούλιας και να γίνει ευθέως μία σύγκριση μεταξύ τους ποια είναι καλύτερη «ηθοποιός»; Ποιος ξέρει.

Δεν μας βοηθάει και ο Γάλλος, ο οποίος πήγε στο «Όλα 10» και ήταν σχεδόν μαγεμένος από την Τζούλια και τη συνεργασία τους στο «Απαγορευμένο». Μάλλον δεν έχει γνωρίσει ακόμη την Ντούβλη και κυρίως δεν την έχει δει με εκείνη την αραχνοΰφαντη ολόσωμη φόρμα που άφηνε ακάλυπτα τα πολύ πλούσια ελέη της. Γιατί, αν την είχε δει όπως εμείς (ωιμέ) θα ήταν μαγεμένος και μουγγός!!! Στον Θέμο Αναστασιάδη ο Σκοτ μίλησε με λεπτομέρειες για την Αλεξανδράτου και τη συνεργασία τους αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή του είχαν απαγορεύσει να μιλήσει για την ταινία, αφού αυτή προοριζόταν για sex video εκείνης κι ενός συντρόφου της, δηλαδή του «εμού και του ιδίου».

Μετά, όμως έγινε γνωστή η αλήθεια και πλέον μπορεί να μιλάει ελεύθερα, λέγοντας για παράδειγμα ότι έγινε καστινγκ και τον επέλεξε η ίδια η Τζούλια. Μπορώ να φανταστώ πώς γίνεται το κάστιγνκ σε αυτές τις περιπτώσεις και της Τζούλιας το μάτι μια χαρά κόβει. Για πρωτάρα μια χαρά ξέρει να διαλέγει ηθοποιούς. Εξάλλου, το είπε και ο Σκοτ «Η Τζούλια ήξερε καλά τι έκανε. Δεν φαινόταν να είχε άγχος». Και μπορεί να μην δούλεψε ως επαγγελματίας, αλλά αυτό ήταν που του άρεσε περισσότερο, διότι δεν έγιναν μηχανικά. Πες μου ότι είχε και συναίσθημα. Αλλά ο έμπειρος πορνοστάρ έκανε και την εκτίμηση του: «Η Τζούλια θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στη βιομηχανία του πορνό»! Μάθε τέχνη κι άστηνε...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ