Γέννησε η Κέιτ Μος | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:50
1/10/2002

Γέννησε η Κέιτ Μος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μια ευτυχισμένη μαμά
Μια ευτυχισμένη μαμά
Αγαπημένη μου Αγγελική,
το...είδος Μος διαιωνίζεται και οι απανταχού πιτσιρικάδες του κόσμου μπορούν να κάνουν όνειρα πως μια μέρα ίσως κατακτήσουν την καρδιά της μικρής κόρης Μος. Όπως κατάλαβες, το διάσημο μοντέλο Κέιτ έφερε στον κόσμο το πρώτο της τέκνο, θηλυκού γένους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το...είδος Μος διαιωνίζεται και οι απανταχού πιτσιρικάδες του κόσμου μπορούν να κάνουν όνειρα πως μια μέρα ίσως κατακτήσουν την καρδιά της μικρής κόρης Μος. Όπως κατάλαβες, το διάσημο μοντέλο Κέιτ έφερε στον κόσμο το πρώτο της τέκνο, θηλυκού γένους και η χαρά της που επιτέλους έγινε μάνα είναι απερίγραπτη. Τα γεννητούρια έγιναν το πρωί της Κυριακής, ενώ η Μος δυσκολεύτηκε τα μάλα στον τοκετό καθώς από την Παρασκευή ήταν στο νοσοκομείο.

Η μικρή βιάστηκε να έρθει στον μάταιο τούτο κόσμο, πιάνοντας τη μητέρα της...στον ύπνο ή καλύτερα στο δείπνο. Η Κέιτ είχε πάει μετά του αγαπημένου της και πατέρα του μωρού, Τζέφερσον Χακ σε ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου για να...λαδώσουν το αντεράκι τους και να φαει τζατζίκι η εγκυμονούσα που το λιγουρεύτηκε. Κι εκεί που έπαιρναν το τσιμπούσι τους, η μοντέλα ένιωσε τους πρώτους πόνους. Αμέσως, ο καλός της την πήγε στην κλινική (εκεί παιδοκόμησε και η Βικτόρια Μπέκαμ), όπου γέννησε μετά από δύο μέρες.

Δίπλα της εκτός από τον Τζέφερσον ήταν και μία κολλητή της, η οποία βρέθηκε στην ίδια θέση πριν ένα μήνα. Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και όπως λένε φίλοι του ζευγαριού είναι φτυστή η μάνα της. Ωστόσο, παρόλο τον ερχομό της μικρής, η Κέιτ ούτε που σκέφτεται το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα κι ας την πιέζει ο αγαπημένος της να γίνουν οικογένεια με παπά και με κουμπάρο.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ