Γεμίσαμε από ψώνια στο Fame! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:33
8/2/2005

Γεμίσαμε από ψώνια στο Fame!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μία σύγχυση έχω πάθει τις τελευταίες μέρες με το Fame Story καθώς δεν έχω καταλάβει τι συγκεντρώνει στις τάξεις της η «Μεγάλη των Αοιδών Ακαδημία». Είναι μία ομάδα φερέλπιδων αοιδών;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία σύγχυση έχω πάθει τις τελευταίες μέρες με το Fame Story καθώς δεν έχω καταλάβει τι συγκεντρώνει στις τάξεις της η «Μεγάλη των Αοιδών Ακαδημία». Είναι μία ομάδα φερέλπιδων αοιδών; Είναι ένα «ίδρυμα» με διάφορα νούμερα; Είναι ένα τσίρκο με μαϊμούδες, όπως ο Αγαμέμνων; Είναι ένα μανάβικο με φρούτα; Ή ένα μπακάλικο με διάφορα ψώνια; Μάλλον, λίγο απ’ όλα με ελαφρύ προβάδισμα την τελευταία περίπτωση του μπακάλικου, αφού ο ένας μετά τον άλλον παίκτη μας αποκαλύπτει και το ψώνιο του.

Τελευταίο περιστατικό η σοπράνο Αναστασία, η οποία ως «αθλήτρια τραγουδίστρια» που είναι (πρόκειται για νέα κατηγορία τραγουδιστών, επηρεασμένη μάλλον από την πρόσφατη Ολυμπιάδα) ένιωσε μεγάλη ντροπή που είναι προτεινόμενη. «Ρεζίλι», «ρεζίλι» μονολογούσε η Αναστασία, ενώ μυξόκλαιγε με το ύφος της σοπράνο, στην τουαλέτα κι εμείς θυμηθήκαμε πέρυσι την Αθηνά με τα περίφημα: «Χοντρή, άσχημη, άσχημη, ζώο». Η Αναστασία, επειδή πρόκειται για καλλιτέχνιδα, περιορίστηκε στο καλλιτεχνικό κομμάτι και δεν έθιξε ευαίσθητα σημεία όπως: «μυτόγκα, μυτόγκα». Η σοπράνο, λοιπόν, ένιωσε ντροπιασμένη επειδή ήταν προτεινόμενη μαζί με τον Περικλή και όχι με κάποιον του επιπέδου της, όπως η Αρβανιτάκη, ο Μάριος Φραγκούλης ή έστω η Αγνή Μπάλτσα. Τι να κάνουμε Νατάσσα μου (έτσι τη φώναζαν πριν γίνει του κλασικού) τον Πέρι έχουμε στο Fame, με τον Πέρι θα είσαι. Έπεσε κατηγορία η Αναστασία με αυτή την υποψηφιότητα και από τα σαλόνια της Α’ Εθνικής πήγε στην Γ’. Για τόσο χαμηλά τον έχει τον Πέρι αυτή και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της - ψώνια.

Αφορμή ζητούσαν για να ρίξουν τον Πέρι στον τάκο και τη βρήκαν όλοι με την ίδια δικαιολογία: η Αναστασία είναι μία καλλιτέχνις! Μία έκρηξη ποιότητας συντελέστηκε το βράδυ της Κυριακής στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου όλοι από τον Βαγγέλη μέχρι τη Νάνσυ (ξέρει και η Νάνσυ από ποιότητα τι νομίζεις) στήριξαν την Αναστασία. Μόνο ο Ανδρέας υποστήριξε τον Πέρι, διότι ο μικρός είναι αθώος, με κοινό που τον υποστηρίζει, σίγουρος για τον εαυτό του και δεν έχει να φοβηθεί από τον Πέρι. Για τους άλλους ισχύει απλά: να τανε η ζήλια ψώρα. Και το ψώνιο χρήμα, θα είχαμε γεμίσει με πλούσιους.

Ζάρκου Δήμητρα
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ