Γάμος και για τον 007 | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
22:28
6/8/2001

Γάμος και για τον 007

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Καλή μου Δήμητρα,
Μια εβδομάδα έλειψες κι εσύ και πρόλαβαν να αλλάξουν τόσα! Τι εννοώ; Πρώτ' απ' όλα βρέθηκα να γράφω εγώ κοσμικά. . . Αλλά το πιο σημαντικό είναι που ο πιο συνειδητοποιημένος εργένης βρέθηκε με βέρα στο δάκτυλο. Μη βιάζεσαι και μην τρέξεις αλλοπαρμένη να γυρίσεις στην Αθήνα. Ο Σωτήρης παραμένει bachelor. Για έναν άλλο γοητευτικό άντρα έχω να σου γράψω εγώ. Για τον Πηρς Μπρόσναν. Ναι, βρε, τον Τζέημς Μποντ, εννοώ.
Καλή μου Δήμητρα,Μια εβδομάδα έλειψες κι εσύ και πρόλαβαν να αλλάξουν τόσα! Τι εννοώ; Πρώτ' απ' όλα βρέθηκα να γράφω εγώ κοσμικά. . . Αλλά το πιο σημαντικό είναι που ο πιο συνειδητοποιημένος εργένης βρέθηκε με βέρα στο δάκτυλο. Μη βιάζεσαι και μην τρέξεις αλλοπαρμένη να γυρίσεις στην Αθήνα. Ο Σωτήρης παραμένει bachelor. Για έναν άλλο γοητευτικό άντρα έχω να σου γράψω εγώ. Για τον Πηρς Μπρόσναν. Ναι, βρε, τον Τζέημς Μποντ, εννοώ.

Αφού, λοιπόν, δεν τον κατάφερε η Μανυπένυ, είχαμε όλοι μείνει με την εντύπωση πως θα έμενε κι αυτός εργένης για πάντα. Ξέρεις, να πίνει βότκα-μαρτίνι (shaken, not stirred) στα καζινό παρέα με γοητευτικές παρουσίες. Mετά, βόλτες με τις Aston Martin και τις Z3 και στο τέλος, αφού έπαιρνε αυτό που ήθελε (κι αυτό που ήθελαν κι εκείνες, ας μην είμαστε άδικοι) να εξαφανίζεται για να υπηρετήσει το στέμμα. Αμ δε! Αυτός ο Πηρς φαινόταν από την αρχή πως είναι αλλιώς!

Όπως θα ήξερες, είχε ήδη νυμφευθεί στο παρελθόν, αλλά ατύχησε, αφού η πρώτη του σύζυγος υπέκυψε στην επάρατο νόσο. Από τότε, ανέλαβε το ρόλο του Μποντ και τον γνωρίσαμε κι εμείς και ο κόσμος όλος και νομίζαμε πως επιτέλους ο 007 βρήκε τον άξιο πρωταγωνιστή του. Κι όμως, ξαφνικά, πριν τέσσερα χρόνια μάθαμε πως έκανε ένα παιδί με την τηλεπαρουσιάστρια Κέλλυ Σέυ Σμιθ. Προς στιγμή φοβηθήκαμε, αλλά τελικά ο νεαρός Ντύλαν δεν ευτύχησε να δει τους γονείς του να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου. Πέρσι, μάθαμε και για δεύτερο υιό, τον Πάρη. . . "Μα, τι γίνεται;" αναρωτιόμασταν όλοι. Τόσο μάγκας πια ο Πηρς; Δεν τον καπελώνει με τίποτε αυτή η Κέλλυ; Μωρέ τον καπελώνει, τον καπελώνει.

Τουλάχιστον έκαναν ωραίο γάμο. Στην Ιρλανδία, βεβαίως, απ' όπου κατάγεται ο γαμπρός. Σε ένα αβαείο του 11ου αιώνος παρακαλώ! Όπου ο Πηρς κατέφθασε με τη λαμπερή του Μερσέντες (ούτε Aston Martin, ούτε Z3) και η Κέλλυ με μια λευκή Ρολς Ρόυς. Η Κέλλυ μάλιστα κουβαλούσε και τον Πάρη αγκαλιά, με κίνδυνο να λερώσει το κεντητό νυφικό της. Πάλι καλά που ο Πάρης (5 μηνών μόλις) κράτησε χαρακτήρα.

Μετά την γαμήλια τελετή, μπήκαν στην Ρολς και αποχώρησαν, σπάζοντας το πίσω τζάμι για να χαιρετίσουν το εκστασιασμένο κοινό! Κατευθύνθηκαν στο υπερπολυτελές Αshford Castle (20 μίλια μακριά - μα δεν κρύωσαν με σπασμένο το τζάμι;) όπου έγινε η δεξίωση και τους περίμεναν οι διάσημοι καλεσμένοι τους. Θες ονόματα; Ρόναλντ Ρήγκαν, Μπράντ Πιτ, Τζον Τραβόλτα και πολλοί άλλοι.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σου βρω και πολλές φωτογραφίες να δεις τι χαμός έγινε, γιατί οι νεόνυμφοι έδωσαν αποκλειστικά τα δικαιώματα στο περιοδικό Hello. Ε, κάπως έπρεπε να βγάλουν και τα έξοδα του γάμου. Ashford Castle ήταν αυτό!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ