Φουλ για γάμο ο Μανθόπουλος | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
20:07
15/3/2001

"Φουλ" για γάμο ο Μανθόπουλος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
"Ο γάμος πάντως κάνει καλό"
 Ο γάμος πάντως κάνει καλό
Σωτήρη μου καλησπέρα και καλή αρχή να έχουμε. Μια και το κλίμα σήμερα εδώ στο portal είναι εορταστικό αποφάσισα να ξεκινήσω με μια χαρούμενη είδηση. Και τι καλύτερο από την "αναγγελία" ενός γάμου. Ο Αίας Μανθόπουλος και η αγαπημένη του Άννα δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα παντρευτούν, αλλά πηγαίνουν προς αυτόν με "γοργά πηδηματάκια".
Σωτήρη μου καλησπέρα και καλή αρχή να έχουμε. Μια και το κλίμα σήμερα εδώ στο portal είναι εορταστικό αποφάσισα να ξεκινήσω με μια χαρούμενη είδηση. Έτσι για να μη χαλάσω και την ατμόσφαιρα. Και τι καλύτερο από την "αναγγελία" ενός γάμου. Συμφωνείς; Καταρχήν, θα παρατήρησες ότι τη λέξη αναγγελία την έχω σε εισαγωγικά. Δεν είναι λάθος από κεκτημένη ταχύτητα. Σκόπιμα το έκανα, διότι απλά ο Αίας Μανθόπουλος και η αγαπημένη του Άννα - περί ων ο λόγος - δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα παντρευτούν. Απλά πηγαίνουν για γάμο με "γοργά πηδηματάκια".
Για να καταλάβεις τι εννοώ, το ζευγάρι αποφάσισε να συζήσει. Μέσα από τη συγκατοίκηση λένε θα μπορέσουν να καταλάβουν, κατά πόσο ταιριάζουν και είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα. Είμαι κι εγώ υπέρ της συμβίωσης πριν το γάμο, διότι πως θα γίνει ρε Σωτήρη "γουρούνι στο σακί" θα πάρεις; Τι λες; Δε συμφωνείς; Και να διαφωνείς πάλι το ζεύγος θα μείνει μαζί, καθώς ένας άλλος άνδρας, ο Φίλιππος Σοφιανός εγκρίνει την κίνηση των νέων.
Σίγουρα θα απορείς αγαπημένε μου φίλε που κολλάει ο Σοφιανός σε όλα αυτά. Αχ, Σωτήρη πως φαίνεται ότι στα κοσμικά είσαι ακόμη στο...δημοτικό. Ο Σοφιανός φίλτατε είναι θείος της Άννας - φοιτήτρια στη Νομική ή Φιλοσοφική, δεν θυμάμαι καλά - κι έχει δώσει το ΟΚ για τη σχέση από το ξεκίνημά της κιόλας. Άσε που μέσω του Σοφιανού η ανεψιά γνώρισε τον Αίαντα. Τελικά, να που χρειάζονται και κάπου οι θείοι. Όλοι τους κάνουν καλή παρέα και μαζί με τη Ρίκα Βαγιάννη -την άλλη κολλητή- παίρνουν σβάρνα τα κλαμπάκια.
Αυτά που λες ήταν τα νέα μου για τον Μανθόπουλο και την αγαπημένη του. Τώρα μπορεί και να μη σε ενδιέφεραν πολύ, εμένα όμως μου έκαναν εντύπωση. Βλέπεις δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο Αίας χώρισε από τη σύζυγο του Αγάπη Ασπρίδου.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ