Έτοιμη να ξαναβάλει νυφικό η Μάρω! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:24
12/8/2008

Έτοιμη να ξαναβάλει νυφικό η Μάρω!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Μάρω Λύτρα με όσους διαδίδουν ότι χώρισε με τον αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Καραφώτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Μάρω Λύτρα με όσους διαδίδουν ότι χώρισε με τον αγαπημένο της, Γιάννη Αμανατίδη λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Καραφώτης έλαβε τα παπούτσια του από τα χέρια της Κατερίνας Παπουτσάκη. Και η Μάρω δεν ξέρει με ποιο απ’ όλα να θυμώσει.

Με το γεγονός ότι την χωρίζουν ενώ η σχέση της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο; Ή με το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν κάποιοι που τη συνδέουν με τον Καραφώτη; Ειδικά, με τους τελευταίους η Λύτρα είναι τα μάλα έξαλλη, αφού το κεφάλαιο «Καραφώτης» έχει κλείσει οριστικά. Όσο για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού η αοιδός τα διαψεύδει με την επιθυμία που εξέφρασε να παντρευτεί τον Αμανατίδη.

Ω ναι. Η Μάρω θέλει πολύ να φορέσει για δεύτερη φορά νυφικό και τον τελευταίο καιρό το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Το ίδιο και ο καλός της. Σχέδια γάμου δεν έχουν κάνει ακόμη, άλλα το κόβω να μαθαίνουμε σύντομα τα γαμήλια νέα τους. Αυτή την περίοδο η Λύτρα είναι στην Αθήνα για λίγες «παραστάσεις», αφού θα επισκεφθεί και πάλι τον Γιάννη στην Γερμανία. Κι αν δε βρει μία καλή πρόταση για το χειμώνα, θα παραμείνει στην Φρανκφούρτη μαζί του.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ