Έρωτα, αχ έρωτα για Κιμούλη - Παπαχαραλάμπους! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:34
14/2/2006

"Έρωτα, αχ έρωτα" για Κιμούλη - Παπαχαραλάμπους!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Έρωτα, α έρωτα, ναι έρωτα. Ωχ έρωτα, αμάν τι έρωτα». Δεν θυμάμαι και πολύ καλά το άσμα που κάποτε τραγούδησαν....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έρωτα, α έρωτα, ναι έρωτα. Ωχ έρωτα, αμάν τι έρωτα». Δεν θυμάμαι και πολύ καλά το άσμα που κάποτε τραγούδησαν η Καίτη Γαρμπή με τον Θάνο Καλλίρη, αλλά πάνω κάτω αυτό ήταν το νόημα του άσματος, που «στολιζόταν» και με τους απαραίτητους αναστεναγμούς του έρωτα (κάτι αχ βαχ δηλαδή). Τέλος πάντων, του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και θα ασχοληθώ με ερωτευμένα ζευγάρια. Ένας νέος έρωτας έχει γεννηθεί στην πόλη, εδώ και δύο μήνες.

Ο Γιώργος Κιμούλης, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μέγα καρδιοκατακτητή και...Δον Ζουάν (με την καλή έννοια) είναι ζευγάρι με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μάλιστα, ο δεσμός τους αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη κυρίως, γιατί κυκλοφορούσαν φήμες πως η ηθοποιός έβγαινε με τον Άλκι Κούρκουλο. Αλλά είδες η Άννα Μαρία; Μας την έκανε γυριστή και μας έπιασε...στον ύπνο! Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι και ο έρωτας τους, όπως λέγεται, ήτο κεραυνοβόλος.

Ωστόσο, το κονέ δεν έγινε αμέσως. Πέρασε λίγος καιρός και μετά εξέφρασε ο ένας στον άλλον τις προθέσεις του. Εννοείται πως το πρώτο βήμα το έκανε ο Κιμούλης, ο οποίος εκτός των άλλων, ενθουσιάστηκε και με το χαρακτήρα της νεαρής συναδέλφου του. Στην αρχή, προσπαθούσαν να κρύψουν τη σχέση τους, λίγο για το κακό μάτι, λίγο για να σιγουρέψουν το δεσμό, όμως πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εμφανίζονται μαζί δημοσίως. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Διαμάντια και μπλουζ», όπου πήγαν μαζί, κάθισαν μαζί κι όταν οι φωτογράφοι έπεσαν πάνω τους, τους σκόρπισαν χαμόγελα. Αχ έρωτα, ω έρωτα.... Αλλά να κρατήσει και λίγό παραπάνω, έτσι;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ