Ένας Θέμος θα σώσει το Fame Story; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:04
23/3/2006

Ένας Θέμος θα "σώσει" το Fame Story;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μεγάλος προβληματισμός έχει πέσει στον ΑΝΤ1, όπου οι υπεύθυνοι παραγωγής του Fame Story «στύβουν» το μυαλό τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλος προβληματισμός έχει πέσει στον ΑΝΤ1, όπου οι υπεύθυνοι παραγωγής του Fame Story «στύβουν» το μυαλό τους, μήπως και τους έρθει η «Θεία» φώτιση και βρουν τη «χρυσή» λύση που θα ανεβάσει τα νούμερα του reality. Βρε όλες τις μεθόδους έχουν δοκιμάσει, αλλά αυτά δε λένε με τίποτε να σηκωθούνε. Τι κι αν ξέσπασε ο Αλβανός παίκτης; Τι κι αν η Σοφία Αλιμπέρτη «ξάπλωσε» στο κρεβάτι τον Αλέξανδρο Παρθένη (νέο της αμόρε κατά τα φαινόμενα); Το αφόδευμα της Κλάρας απέναντι «χτυπάει» 40αρια.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το αντίπαλο «Dream Show» πηγαίνει ανέλπιστα καλά και σε κάθε live γελάμε (για να μην πω κάτι άλλο) με τον Ηλία Ψινάκη. Έτσι, οι του Fame σκέφτηκαν πως η απάντησή τους θα είναι ο δικός τους αντί - Ψινάκης. Και ποιος είναι αυτός; Μα ο Θέμος Αναστασιάδης φυσικά, ο οποίος εκτός από τις προηγούμενες εμφανίσεις του στο show, έκανε το αγροτικό του στην Eurovision. Τα σενάρια ότι ο Θέμος θα είναι το νέο μέλος της επιτροπής, δίνουν και παίρνουν. Εξάλλου, η «αποχώρηση» Μουκίδη ανοίγει τον δρόμο, ενώ ο Μεταξόπουλος ήταν μπαλαντέρ. Και να ήθελαν να τον κρατήσουν ως μόνιμο, με τα τριάρια και τις κουλούρες που έβαλε στα παιδιά, στο προηγούμενο Live, μάλλον δεν τους το επιτρέπει.

Η λύση Αναστασιάδη, όπως φαίνεται, είναι η τελευταία γι αυτό και κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν. Αν δεν τους «κάτσει» μάλλον θα προσανατολιστούν στον Βαγγέλη Περρή, ο οποίος ως κριτικός χάνει το χιούμορ του, οπότε και θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα πως στο θέμα κριτική επιτροπή, σε σχέση με το Dream έχασαν. Όχι, ότι έχουν κερδίσει στα υπόλοιπα σημεία. To μεγάλο κύρος του διευθυντή της ακαδημίας (Γιώργος Κατσαρός) δεν μεταφράστηκε σε μονάδες...AGB, ενώ η Σοφία Βόσσου ως η «Τζούλι Μασίνο του Dream» είναι εξίσου γλυκιά με τα παιδιά και μιλάει ελληνικά! Στην παρουσίαση; Η Αλιμπέρτη αποδεικνύεται....πολύ κακό για το τίποτα, απέναντι στον γνωστό και μη εξαιρετέο «ριαλιτοΑνδρέα». Να πούμε για το «έμψυχο υλικό», τα παιδιά; Τα του Fame δε φτουράνε μία μπροστά στου Dream. Και ως φωνές και ως χαρακτήρες. Αλλά να μου πεις, που να βρεθούνε καμιά 15 παιδιά κάθε εξάμηνο με προδιαγραφές καλού τραγουδιστή, που ταυτόχρονα θα πρέπει να έχουν και το «ψώνιο» του τηλε-παίχτη; Μήπως να ιδρυθεί ένα ΤΕΙ γι αυτόν τον κλάδο και οι απόφοιτοί του να πηγαίνουν στα reality;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ