Ένας μπέιμπι σίτερ...για την Σπίαρς! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:44
7/6/2006

Ένας μπέιμπι σίτερ...για την Σπίαρς!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τελικά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι πολύ μπροστά κι εκεί που όλες οι μανάδες προσλαμβάνουν γυναίκες μπέιμπι σίτερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι πολύ μπροστά κι εκεί που όλες οι μανάδες προσλαμβάνουν γυναίκες μπέιμπι σίτερ, αυτή προσέλαβε έναν άνδρα! Όχι έναν οποιοδήποτε άνδρα, αλλά τον πρώην σωματοφύλακά της, ο οποίος τα πήγε περίφημα στη φύλαξη της μάνας και...αναβαθμίστηκε να φυλάει και τον γιο. Η Σπίαρς και ο μπέιμπι σίτερ της περνάνε πολλές ώρες μαζί και αυτό (μάντεψε) δεν αρέσει καθόλου στον σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλέιν.

Ο Κέβιν, όπως υποστηρίζει στενός του φίλος στο περιοδικό In Touch, έχει εκνευριστεί τα μάλα με την Μπρίτνεϊ και την κίνησή της αυτή. Άσε, που όσο βλέπει να περνούν τόσες ώρες μαζί, τόσο αυτός εκνευρίζεται. Της Σπίαρς, όμως, ούτε που ιδρώνει το αυτί. Μη σου πω (μάλλον ο φίλος τα λέει αυτά) ότι το κάνει επίτηδες για να εκνευρίσει περισσότερο τον σύζυγό της, με τον οποίο λέγεται πως ακόμη και τώρα που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, έχουν πολλά προβλήματα στον γάμο τους.

Στο μεταξύ, ο μπέιμπι σίτερ δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά τα καθήκοντα, αλλά έχει αναλάβει κι άλλες πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να γίνει ο «άνδρας του σπιτιού». Στα πλαίσια αυτά προσφέρει καθημερινά λουλούδια στην Μπρίτνεϊ, η οποία τα δέχεται γοητευμένη. Είναι μετά να μην τα παίρνει ο σύζυγός;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ