Ένας γκουρού για την Χίλτον! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:38
5/3/2008

Ένας γκουρού για την Χίλτον!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Η Παρις Χίλτον για λίγο καιρό ξαποσταίνει - για καμιά μέρα, μη φανταστείς παραπάνω - και ξανά προς τα σκάνδαλα τραβά. Αυτή τη φορά, το party animal του Χόλιγουντ δεν προκαλεί με κάποια ερωτική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Παρις Χίλτον για λίγο καιρό ξαποσταίνει - για καμιά μέρα, μη φανταστείς παραπάνω - και ξανά προς τα σκάνδαλα τραβά. Αυτή τη φορά, το party animal του Χόλιγουντ δεν προκαλεί με κάποια ερωτική της περιπέτεια ή με κάποιο ξέφρενο γλέντι, αλλά με τις πνευματικές και θρησκευτικές της ανησυχίες. Ω ναι. Αυτό μόνο η Πάρις μπορεί να το πετύχει. Είναι ο «Μίδας» του σκανδάλου. Ο, τι πιάνει... προκαλεί.

Η Χίλτον, που λες, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί παντού και πάντα με έναν... γκουρού. Τους κλασικούς γκουρού της βουδιστικής θρησκείας με τα μακριά μαλλιά και γενειάδα. Η νεαρά έχει πνευματικές ανησυχίες και αναζητήσεις κι αφού δεν είδε προκοπή με άλλους τρόπους (ένα φεγγάρι ήταν μέλος και της Καμπάλα) είπε να στραφεί και προς τον Βουδισμό. Να τα δουν αυτά ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Σάρον Στόουν να πάρουν τα όρη τα Ιμαλάϊα.

Ωστόσο, το σκάνδαλο δεν είναι η «θρησκευτική» στροφή της Πάρις και οι νέες ανησυχίες της. Εξάλλου, οι τελευταίες για την Χίλτον είναι σαν τις εποχιακές ιώσεις. Το σκάνδαλο είναι ότι ο γκουρού της δεν είναι στην πραγματικότητα γκουρού, αλλά ένας ηθοποιός δου’ κατηγορίας, που η Χίλτον τον πληρώνει αδρά για να παριστάνει τον «πνευματικό» της και να την ακολουθεί παντού. Μάλιστα, ο εν λόγω είχε εμφανισθεί και στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής». Και μετά σου λένε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Πάλι καλά που αρκέστηκε στον... γκουρού και δεν έφερε τον... Βούδα αυτοπροσώπως να τη συνοδεύει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ