Ένα ευχέλαιο για την Λιζ Χάρλεϊ | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
20:34
8/11/2000

Ένα ευχέλαιο για την Λιζ Χάρλεϊ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μεγάλη γκίνια φαίνεται πως έφερε στην Λιζ Χάρλεϊ ο χωρισμός της με τον Χιου Γκράντ. Από τότε που το ζευγάρι χάραξε διαφορετικούς δρόμους, την όμορφη μοντέλα - ηθοποιό- παραγωγό κυνηγάει η μια ατυχία μετά την άλλη
Μεγάλη γκίνια φαίνεται πως έφερε στην Λιζ Χάρλεϊ ο χωρισμός της με τον Χιου Γκράντ. Από τότε που το ζευγάρι χάραξε διαφορετικούς δρόμους, την όμορφη μοντέλα - ηθοποιό- παραγωγό κυνηγάει η μια ατυχία μετά την άλλη. Πρώτα η καριέρα της ως ηθοποιός, όπου τα δείγματα της υποκριτικής της τέχνης δεν έπεισαν ούτε και τον πιο φανατικό της θαυμαστή. Μετά το περιστατικό με "συναδέλφους" της ηθοποιούς, οι οποίοι την έβαλαν στη μαύρη λίστα ως απεργοσπάστη. Και τώρα τα προβλήματά με την εταιρεία της "Estee Lauder".

Το κορίτσι της γαλλικής εταιρείας καλλυντικών κινδυνεύει σοβαρά να "αποκληρωθεί". Αιτία; Η Γκουίνεθ Πάλτρου.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τις τελευταίες ημέρες πηγαινοέρχεται στα γραφεία της "Estee Lauder", συζητώντας το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις διαφημιστικές καμπάνιες. Μάλιστα, η περίπτωση να αντικαταστήσει την Χάρλεϊ είναι σοβαρή, καθώς οι Γάλλοι είναι δυσαρεστημένοι από τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει γύρω από την άλλοτε ήσυχη και αξιοπρεπή καλλονή. Σε αυτό, να προστεθούν και τα οχτώ χρόνια που ρίχνει η -ex- Χιου Γκράντ στην -ex- Μπράντ Πίτ.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ