Είσαι παιδί του Βοσκόπουλου; Απόδειξη...με DNA! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:49
16/2/2006

"Είσαι παιδί του Βοσκόπουλου; Απόδειξη...με DNA"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τι μαρτύριο είναι και αυτό που περνάμε τις τελευταίες μέρες; Είναι ή δεν είναι παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου η Χαρά;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μαρτύριο είναι και αυτό που περνάμε τις τελευταίες μέρες; Είναι ή δεν είναι παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου η Χαρά; Θα κάνει το ρημαδότεστ του DNA για να λάμψει η αλήθεια; Ρεζιλεύει το παιδί ο αοιδός που το αμφισβητεί; Και καλά αυτός μετά από 20 χρόνια θυμήθηκε ότι δεν του μοιάζει; Άραγε πως να είναι η Χαρά σήμερα; (Γιατί εκτός των άλλων έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τη μικρή παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της). Δεν έχει πάρει τίποτε από το Βοσκοπουλέικο; Γιατί έχε υπόψη σου πως όλοι οι Βοσκοπουλέοι μία φάτσα είναι. Δε βλέπεις τις αδελφές του που έχουν πάρει πρώτο πάνελ δεξιά; Αμ ο ανιψιός του; Ίδιος (λέμε τώρα) θείος στο μεγαλύτερο του.

Τι άλλες απορίες μου δημιουργήθηκαν από το σήριαλ «Βοσκόπουλος: Η Χαρά δεν είναι κόρη μου. Χαρά: πατέρα με ρεζιλεύεις. Τζούλια: Τόλη θα σου κάνω αγωγή»! Πόσα δίνει τελικά για τη διατροφή της μικρής ο Τόλης; Όντως 900 χιλιάδες δραχμές; Και σε ευρώ πόσα είπαμε ότι είναι; Και η Χαρά, που πηγαίνει διακοπές που θέλει 3.500 ευρώ; Γιατί για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, όλες αυτές τις μέρες που διαβάζω και ακούω ποσά, αυτό μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Ούτε ο μπάτλερ του Τόλη και της Άντζελας (Γκερέκου), ούτε το υπηρετικό προσωπικό, ούτε οι σοφέρ, ούτε η κυρία επί των τιμών (ή δεν έχει από τέτοια το ζεύγος).

Γενικά, μου έχουν δημιουργηθεί πολλές απορίες και τα μεσημεριανά δε με βοηθάνε καθόλου. Αντί να μου λύσουν καμία, μου δημιουργούν κι άλλες. Όπως για παράδειγμα....καλά του Βοσκόπουλου του ήρθε τώρα να ζητήσει DNA, η μικρή γιατί δεν δέχεται να κάνει το τεστ, να λάμψει η αλήθεια και να τελειώσει εδώ η ιστορία; Το ίδιο με μένα είπε το πρωί και ο Τέρενς Κουικ, ο οποίος απ’ ο, τι παρατηρώ τελευταία, όταν δεν βγαίνει στις λαϊκές σχολιάζει τα συμβαίνοντα στην ελληνική show biz. Μία για την Παπαρίζου στην Γιουροβίζιον, μία τη μεταγραφή της Αλιμπέρτη, τώρα το σήριαλ του κουμπάρου του. Δεν το ξέρεις; Ο Τέρενς πάντρεψε τον Τόλη και την Άντζελα. Αυτά. Στο θέμα θα επανέλθω μόνο αν μου λυθεί κάποια από τις απορίες μου, διότι διαφορετικά ποίος ο λόγος να ασχολούμαι; Για να παιδεύω το μυαλό μου;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ