Είναι απάτη ο Ταμπάκης; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:15
19/5/2005

Είναι απάτη ο Ταμπάκης;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μάτι δεν έκλεισα το βράδυ και ο λόγος για το ξενύχτι και τα μαύρα μου τα χάλια είναι η αποκάλυψη σοκ που με συντάραξε...ο Ταμπάκης είναι απάτη!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάτι δεν έκλεισα το βράδυ, γι αυτό σχώρνα με για τη τσιμπλούλα μέσα δεξιά. Λοιπόν, ο λόγος για τα μαύρα μου τα χάλια και για το ξενύχτι είναι η αποκάλυψη σοκ που με συντάραξε: ο Ταμπάκης είναι απάτη! Όπως φαίνεται, το μόνο αληθινό πάνω στον star της Ανίτας Πάνια είναι το φατσικό του γίγνεσθαι: βλέμμα λάγνο, μυτόγκα, μήλο του Αδάμ και μαλλί δεκαετίας του ’80. Η φωνή του - αυτή που τον έκανε διάσημο - είναι ψεύτικη, αφού η κανονική του είναι μπάσα σαν του Ψινάκη!

Η αποκάλυψη για τον Milly Vanilly - Ταμπάκη έγινε στις «Αϋπνίες» και το τηλεοπτικό κοινό, μαζί κι εγώ, έμεινε με ανοικτό το στόμα. Δέκα ολόκληρα χρόνια πιστεύαμε πως είχαμε να κάνουμε με ένα σπάνιο ταλέντο, που διαθέτει μία ακόμη πιο σπάνια φωνή κι αυτός αποδείχθηκε πως μας κορόιδευε ψιλό γαζί. Η Ανίτα «ξεσκέπασε» με...επιστημονικό τρόπο την «απάτη» του δημιουργήματος της κι εμείς μείναμε να παρακολουθούμε τις κλιμακωτές αντιδράσεις του...απατεώνα που αποκαλύπτεται! Είχε χάσει τα λόγια του, γύρναγε από δω και από κει, ενώ υπήρχαν στιγμές που έλεγες «Τώρα θα βάλει τα κλάματα ο Milly Vanilly».

Κι αφού είπα εν τάχει το story, ας σοβαρευτώ και συγχρόνως προβληματιστώ με αυτό που είδα χθες στην τηλεόραση. Ότι γέλασα με τα όσα έβλεπα, γέλασα, το παραδέχομαι. Φωτιά πήρε το τηλέφωνο μου για να σχολιάζω με φίλους την «απάτη Ταμπάκη». Ωστόσο, προβληματίστηκα βλέποντας αυτόν τον επαρμένο από την ξαφνική και μεγάλη δημοσιότητα, άνθρωπο να αποποιείται το παρελθόν του και με σοβαρό ύφος (το πίστευε κιόλας) να δηλώνει πως προχωράει μπροστά, αγαπάει όλο τον κόσμο και να κατατάσσει εαυτόν στην ίδια κατηγορία με Καζαντζίδη, Αγγελόπουλο, Διονυσίου και άλλους μεγάλους λαϊκούς. Ωιμέ, ωιμέ. Εκεί, βέβαια που ένιωσα άσχημα ήταν η στιγμή που ο Ταμπάκης βλέποντας πως είχε εξοργίσει την κυρία Ανίτα, που τον ανακάλυψε, με την απόγνωση στο βλέμμα του προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να της ζητήσει συγνώμη για τα όσα είχε πει προηγουμένως. Μέχρι τριαντάφυλλο της έδωσε και αναρωτιέμαι: αξίζει για ένα 40% τηλεθέαση (τόσο έκανε το βράδυ της Τετάρτης η εκπομπή) να εκμεταλλεύεσαι ποικιλοτρόπως ανθρώπους με μεγαλύτερα από τις δυνατότητές τους όνειρα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ