Έγκυος η Βικτόρια Μπέκαμ! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:54
30/8/2004

Έγκυος η Βικτόρια Μπέκαμ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τις φήμες ότι κυοφορεί το τρίτο της παιδί επιβεβαίωσε περιχαρής η Βικτόρια Μπέκαμ. Το πρώην Spice Girl είναι τριών μηνών έγκυος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις φήμες ότι κυοφορεί το τρίτο της παιδί επιβεβαίωσε περιχαρής η Βικτόρια Μπέκαμ. Το πρώην Spice Girl είναι τριών μηνών έγκυος (στις αρχές Μαρτίου θα έρθει το νέο Μπεκαμάκι) κι ενθουσιασμένο που τα σχέδια της και του συζύγου της Ντέιβιντ για πολύτεκνη οικογένεια, πραγματοποιούνται. Καρπερό το ζεύγος, για το οποίο η εγκυμοσύνη ήρθε την κατάλληλη περίοδο.

Μετά τα "κεράτωμα" και τα τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου, τις "καυτές" αποκαλύψεις από τα "θύματα" του Ντέιβιντ και τον "κίτρινο" Τύπο να πανηγυρίζει με το στόρι, ήρθε η σειρά να γελάσει το χειλάκι της Βικτόρια. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ισπανία και όπως αποκάλυψε η Βικτόρια, θα γεννηθεί στη Μαδρίτη.

Πρόσεξε τώρα τι κάνει η εγκυμοσύνη: βάζει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της Μπέκαμ. "Γιατί υπήρχε καριέρα τα τελευταία χρόνια" θα απορείς. Την ίδια απορία έχω κι εγώ, όμως η Βικτόρια επιμένει πως τώρα που είναι έγκυος, θα αφήσεις την άκρη την καριέρα της και θα αφοσιωθεί στο μωρό και τους δύο γιους της, Μπρούκλιν και Ρόμεο.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ