Δημοσίευμα για το γιο της εξόργισε την Τατιάνα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:53
16/12/2009

Δημοσίευμα για το γιο της εξόργισε την Τατιάνα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Έξαλλη είναι η Τατιάνα Στεφανίδου τις τελευταίες μέρες και ας είναι καλά για αυτό δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, που «αποκάλυπτε» ότι ο γιος της έπασχε από τη νέα γρίπη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη είναι η Τατιάνα Στεφανίδου τις τελευταίες μέρες και ας είναι καλά για αυτό δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, που «αποκάλυπτε» ότι ο γιος της έπασχε από τη νέα γρίπη και μάλιστα νοσηλεύτηκε στην εντατική! Αυτό προκάλεσε την οργή της «Τάτι», η οποία ουδέποτε έχει σχολιάσει δημοσιεύματα που αφορούσαν εκείνη ή το Νίκο Ευαγγελάτο, όμως, τώρα που ασχολήθηκαν με το παιδί της δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Η Στεφανίδου διέψευσε κατηγορηματικά στο «Κους Κους» το δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντας το «ψευδέστατο». Μάλιστα, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, αφού αυτή τη φορά έπιασαν το παιδί της. Δεν ξέρουμε αν το ζευγάρι σκοπεύει να καταφύγει στη δικαιοσύνη. Τώρα, πώς προέκυψε αυτό; Μάλλον, από τη δήλωση του Ευαγγελάτου ότι ένα μέλος της οικογένειας του είχε περάσει την γρίπη των χοίρων. Μόνο που τότε εκείνος ούτε για οικογενειακούς εφιάλτες μίλησε, ούτε για δύσκολες στιγμές, τίποτε. Απλά το ανέφερε ως γεγονός, όταν η κουβέντα ήρθε στο εμβόλιο κι αν πρέπει ο κόσμος να το κάνει.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ