Δεύτερο παιδί για Λιβιεράτο-Αδάμ | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
17:22
12/6/2002

Δεύτερο παιδί για Λιβιεράτο-Αδάμ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Έτσι να γελάνε πάντα τα παιδιά!
Έτσι να γελάνε πάντα τα παιδιά!
Αγαπημένη μου Εύη,
και πάλι μανούλα θα γίνει η πανέμορφη Εύη Αδάμ. Αυτή και ο Λάμπης Λιβιεράτος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κατόρθωσαν να... συλλάβουν το αδερφάκι της Νεφέλης.

Αγαπημένη μου Εύη,

για δεύτερη φορά θα γίνει μανούλα η πανέμορφη συνονόματή σου Εύη Αδάμ, καθώς διανύει αισίως τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτή και ο σύζυγός της Λάμπης Λιβιεράτος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κατόρθωσαν να... συλλάβουν το αδερφάκι της μεγάλης τους κόρης, Νεφέλης.

Η μέλλουσα μανούλα ήδη ''χαλάρωσε'' λίγο το επαγγελματικό της πρόγραμμα και ετοιμάζεται να πάει διακοπές μόνη με την Νεφέλη, καθώς ο καλός της Λάμπης έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις για το καλοκαίρι (τραγουδά με τον Λευτέρη Πανταζή και την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου στη Νεράιδα). Το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ούτε όμως είναι κάτι που απασχολεί το ευτυχές ζεύγος. Γερό να'ναι και ό,τι να'ναι που λένε, και πολύ καλά κάνουν!

Πάντως, λίγες μέρες πριν ο Λάμπης μάθει ότι θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, μιλώντας για τις δύο γυναίκες της ζωής του, δήλωνε ότι ''η Εύη με καλύπτει ερωτικά, η Νεφέλη είναι τα πάντα για μένα''. Που να σου έρθει και το δεύτερο Λάμπτη μου, να δεις τι χαζομπαμπάς που θα γίνεις! 'Ολη η οικογένεια θα λάμπει... Και ο Μπάμπης μαζί!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ