Δέσποινα Βανδή: έκανα λάθος! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:07
7/6/2006

Δέσποινα Βανδή: "έκανα λάθος"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Δεν υπάρχει συνέντευξη που να δώσει η Δέσποινα Βανδή και να μην αναφέρεται στην περιβόητη εκπομπή του Discovery
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν υπάρχει συνέντευξη που να δώσει η Δέσποινα Βανδή και να μην αναφέρεται στην περιβόητη εκπομπή του Discovery (κάτι μήνες πριν), όπου ήταν καλεσμένοι αυτή και ο σύζυγος της, Ντέμης Νικολαϊδης. Στην εκπομπή εκείνη το ζευγάρι και κυρίως η αοιδός είχε μιλήσει για τον πολυτελή βίο που διάγουν και για το μεγάλο...πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, μιας και δεν ξέρουν που να χαλάσουν τα λεφτά που βγάζουν.

Το κομμάτι αυτό της εκπομπής είχε ενοχλήσει πολύ κόσμο και η Δέσποινα μέσα στη γενική «γιούχα» που είχε πέσει, προσπάθησε να μαζέψει την κατάσταση. Σου λέει η αοιδός: «εδώ ο αδελφός έλληνας έχει καταργήσει το αυτοκίνητο επειδή η βενζίνη έχει περάσει το ένα ευρώ και ψωνίζουν ρούχα από τη λαϊκή κι εμείς αλλάζουμε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα και αγοράζουμε με το κιλό μοντελάκια από το Μιλάνο και το Παρίσι»; Έτσι, μίλησε για παρανόηση του θέματος και πως οι ίδιοι άλλα είπαν και άλλα έδειξε το κανάλι.

Το ίδιο υποστήριξε και στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε για εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου παραδέχτηκε πως το κομμάτι αυτό που μίλησαν για τη ζωή που κάνουν ήταν ένα τεράστιο λάθος. «Έκανα λάθος» λέει η Βανδή και η αγωνία της να την πιστέψουμε πως το εννοεί και πως δεν είναι μία νεόπλουτη που δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά που βγάζει, κάνει μπαμ. Προς τι όλο αυτό το άγχος; Σάμπως τα πήραν δανεικά από μας;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ