Βίσση: Η κυρία Βανδή με αντιγράφει! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:39
1/12/2005

Βίσση: "Η κυρία Βανδή με αντιγράφει"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Όπως θα κατάλαβες διανύουμε την περίοδο «Βίσση, Βανδή σε νέες περιπέτειες». Ωστόσο, πρέπει να το υπομείνεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όπως θα κατάλαβες διανύουμε την περίοδο «Βίσση, Βανδή σε νέες περιπέτειες». Ωστόσο, πρέπει να το υπομείνεις, μέχρι να μπούμε στην εορταστική περίοδο της Γιουροβιζιον, οπότε και θα ασχοληθούμε με αυτές τις περιπέτειες. Τα φρέσκα νέα από τα δυο μέτωπα θέλουν τη μια αοιδό να δίνει τις απαντήσεις της στην άλλη αοιδό ευθέως ή με σπόντες. Ξεκινάω, πρώτα με την Βίσση ένεκα σεβασμού, συμπάθειας, περισσότερων χρόνων στο τραγούδι και κυρίως, διότι για πρώτη φορά η Αννούλα έβγαλε από το στόμα της τη λέξη «Η κύρια Βανδή». Και χωρίς να βάλει πιπέρι, να σημειώσω.

Στην «καυτή» ερώτηση, αν το τραγούδι της «Κανένας μωρό μου δεν μπαίνει ανάμεσα μας, σκοτώνω σου λέω για χάρη του έρωτα μας. Λα λα λα» είναι αντιγραφή του τραγουδιού της Βανδή «Δεν έχω αγάπη μου καμία πια αμφιβολία. Υπάρχει ανάμεσά μας φοβερή χημεία. Λα λα λα» η Βίσση απάντησε χωρίς περιστροφές. «Στο παρελθόν πολλές τραγουδίστριες, ακόμη και η κυρία Βανδή έχουν αντιγράψει τραγούδια δικά μου». Θα ήταν σωστό και πρέπον να σου παραθέσω τα παραδείγματα στα οποία αναφέρεται η μεγάλη σταρ, αλλά είναι δύσκολο να ανατρέξεις στα...ανθολόγια των Καρβέλα - Φοίβου. Χάνεσαι. Έτσι, πιστεύω τη σταρ, η οποία δήλωσε ακόμη πως σήμερα τα περισσότερα τραγούδια μοιάζουν μεταξύ τους και δη τα χασάπικα. Άδικο δεν έχει. Όλα τα τραγούδια είναι πέντε συγκεκριμένες νότες. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο έχει δίκιο ότι τις νότες αυτές, πρώτος τις...ανακάλυψε ο Καρβέλας. Καλύτερα να κάνουμε ένα... τεστ DNA για την πατρότητα.

Και πάμε τώρα στη Βανδή, η οποία επίσης αναφέρθηκε στη Βίσση, αλλά με πιο διπλωματικό τρόπο. Στη γνωστή ερώτηση περί κόντρας, η Δέσποινα για ακόμη φορά δήλωσε πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, λέγοντας μάλιστα πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πάει να τη δει από κοντά στο κέντρο, όπου άδει. Μάλιστα, έριξε και τη...μολότοφ της πως θα πήγαινε μαζί με τον Μαζωνάκη τις προάλλες, αλλά ο Τζορτζ δεν την περίμενε. Είχε βλέπεις πρόβες και ο «Μαζω» βιαζόταν να φύγει, μήπως κι έδιναν το τραπέζι. Κι αν δεν πιστεύεις ότι η Βανδή ήθελε όντως να πάει στη Βίσση, ρώτα και τον...μπάρμπα της τον ψεύτη. Συγνώμη, τον συνάδελφο της Μαζωνάκη, ο οποίος από δίπλα συμφωνούσε πως έτσι είχαν τα πράγματα. Μα κι αυτός δεν μπορούσε να πάρει τον μετρ ένα τηλέφωνο, να ενημερώσει πως θα αργούσε; Και στην τελική, τι τα έχει τα κονε με τη φίλη του τη Βίσση; Εγώ, πότε θα ζήσω αυτή τη μέρα; Να δω Βανδή να πηγαίνει Βίσση; Και τούμπαλιν, δεν με πειράζει....


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ