Βιαστική η δεύτερη κόρη της Ελένης! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:20
29/1/2008

"Βιαστική" η δεύτερη κόρη της Ελένης!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Πάλι καλά που δεν έβαλα στοίχημα για το φύλο του μωρού της Ελένης Μενεγάκη, διότι το στοίχημα πότε θα γεννήσει η παρουσιάστρια το έχασα. Στον κουβά με έστειλε η Ελένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάλι καλά που δεν έβαλα στοίχημα για το φύλο του μωρού της Ελένης Μενεγάκη, διότι το στοίχημα πότε θα γεννήσει η παρουσιάστρια το έχασα. Στον κουβά με έστειλε η Ελένη, η οποία γέννησε δεκαπέντε μέρες νωρίτερα, ενώ εγώ στοιχημάτιζα πως τόσο που είχε «βολευτεί» με την εγκυμοσύνη, θα το έκανε... χρονιάρικο!

Η Ελένη έφερε τα ξημερώματα της Δευτέρας - συγκεκριμένα στις 5 το πρωί - ένα υγιέστατο κοριτσάκι κι αυτό ήτο μεγάλη έκπληξη τόσο για την παρουσιάστρια, όσο και για τους συνεργάτες της που πίστευαν ότι είχε γιο. Βέβαια, σε αυτό φταίει και η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία την έβαλε να καθίσει πάνω σε ψαλίδι και μαχαίρι, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι ο δεύτερος γιος Λάτσιος είναι προ των πυλών. Πάλι, καλά που η Μενεγάκη δεν την πίστεψε και να έβαφε το δωμάτιο του μωρού μπλε!

Πάντως, η μικρή «έπιασε» στον ύπνο και τους γονείς της, αφού η Ελένη ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις το βράδυ της Κυριακής κι ενώ είχε βγει με τον σύζυγό της μία βόλτα. Αυτός την πήγε αμέσως στο «Ιασώ» και τα ξημερώματα η Μενεγάκη γέννησε εύκολα και με φυσιολογικό τοκετό. Η μικρή «διέψευσε» και τον γιατρό, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου είπε στην Ελένη ότι θα γεννήσει μετά από δύο εβδομάδες. Η Μενεγάκη βρίσκεται στην σουίτα που είχε και η Δέσποινα Βανδή, ενώ από το πρωί της Δευτέρας καταφθάνουν σωρηδόν τα λουλούδια και οι ανθοδέσμες με ευχές.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ