Βανδή - Μαζωνάκης: Μόνο τραγούδι! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:51
29/11/2006

Βανδή - Μαζωνάκης: Μόνο τραγούδι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Της μόδας είναι φέτος η «στροφή στην... ποιότητα» και ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Δέσποινα Βανδή αποφάσισαν από κοινού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της μόδας είναι φέτος η «στροφή στην... ποιότητα» και ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Δέσποινα Βανδή αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν την τάση. Έτσι, οι δύο καλλιτέχνες, που αυτόν τον χειμώνα θα εμφανίζονται για δεύτερη χρονιά στο REX, θα αφήσουν το show και θα ασχοληθούν περισσότερο με το τραγούδι. Το κρέμασμα από τον πολυέλαιο, το πέταγμα πάνω από το κεφάλι του θαμώνα με «μαγικό» χαλί, η εμφάνιση - λαμπιόνι και η φούστα - υπερπαραγωγή να τα ξεχάσεις.

Οι δύο καλλιτέχνες, στην παρουσίαση του προγράμματος τους, ήταν ξεκάθαροι. Φέτος δεν έχει show. (Τσάμπα τα στοιχήματα που βάζαμε για το πως θα «πετάξει» φέτος η Βανδή). Θα τραγουδάνε περισσότερο, ενώ θα δώσουν περισσότερο βάση στις κοινές τους εμφανίσεις, που θα είναι και μεγαλύτερες σε χρόνο. Αυτό τώρα ξέρεις τι σημαίνει. Πως Μαζωνάκης και Δέσποινα δεν έχουν προβλήματα μεταξύ τους, ούτε είναι «σφαγμένοι» όπως πολλοί λένε. Εντάξει, δεν είναι όλα μελιστάλαχτα ανάμεσα τους. Έχουν τις διαφωνίες τους, αλλά και ποιος δεν έχει;

Ξέρω, ξέρω. Εσύ τώρα «καίγεσαι» να μάθεις τι θα φορέσει η Δέσποινα επί πίστας. Λοιπόν, η αοιδός έφερε πολλά μοντελάκια από τη Νέα Υόρκη, ενώ ψώνισε και από Έλληνες σχεδιαστές. Ακόμη δεν έχει διαλέξει ποια θα βάλει. Αλλά δεν προβληματίζεται. Έφερε τόσα πολλά, που τις περισσεύουν και για τη φασίνα του σπιτιού!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ