Αυτός είναι κολλητός! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:58
3/12/2003

Αυτός είναι κολλητός!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ποιος είπε ότι ο Ματ Ντέιμοντ είναι τσακωμένος με τον Μπεν Αφλεκ, να μου τον φέρεις μπροστά να τον φτύσω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιος είπε ότι ο Ματ Ντέιμοντ είναι τσακωμένος με τον Μπεν Αφλεκ, να μου τον φέρεις μπροστά να τον φτύσω, τον κακό τον άνθρωπο που δημιουργεί εντυπώσεις για τα φιλαράκια του Χόλιγουντ. Οι δύο άνδρες διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και για του λόγου το αληθές, βγήκε πρόσφατα ο Ματ και μας εξιστόρησε τον πόνο του κολλητού του και το ζόρι που τραβάει με τη δημοσιότητα που έχει πέσει πάνω του.

Ο Μπεν, λοιπόν, δεν θέλει καθόλου που η σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις (αυτό το εμπεδώσαμε), ενώ το γεγονός ότι τείνει να αναδειχθεί στο πλέον "πολυφωτογραφημένο πρόσωπο της χρονιάς" είναι κάτι που του τη δίνει. Ή μάλλον "τον αρρωσταίνει" σύμφωνα με τον Ντέιμοντ. Άσε, που ο Μπεν φοβάται πως όλο αυτό το σούσουρο και η προβολή, μόνο κακό θα κάνουν στην καριέρα του, η οποία είναι αλήθεια, από τότε που σχετίστηκε με την Τζένιφερ έχει πάρει μία κατηφορική πορεία. Την περίπτωση ο κολλητός σου να κάνει λανθασμένες επιλογές, Ματ, τη σκέφτηκες καθόλου ή όχι;

Για να δεις, όμως, τι σωστός φίλος είναι ο Ματ και πόσο τυχερός είναι ο Αφλεκ που τον έχει, ένα σου λέω: μη τολμήσεις και πεις πως η σχέση του με την Λοπέζ είναι για διαφημιστικούς λόγους. Θα σε φάει ζωντανό, διότι κατ' εκείνον (τον Ματ ντε) η καριέρα του Αφλεκ δεν είχε ανάγκη από τέτοιου είδους προβολές. Είναι μεγάλο παιχτούρι του κινηματογράφου κι αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

.....Αν είναι να μας δείρεις κιόλας Ματ μου, να μη τη φέρουμε τη ρημάδα την αμφισβήτηση.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ