Αχ, φτωχή μου Ζέτα, σε έφαγαν οι πιστωτικές... | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:00
26/7/2013

Αχ, φτωχή μου Ζέτα, σε έφαγαν οι πιστωτικές...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

συνέντευξη έδωσε η όμορφη Ζέτα κι αυτά που είπε σίγουρα θα χαροποιήσουν πολλά κοριτσόπουλα που μπορεί να την έβλεπαν το χειμώνα στο “Dancing with the Stars” μέσα στα λούσα και τις ακριβές τουαλέτες και να έσκαγαν από τη ζήλεια τους.  

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ε, ναι, λοιπόν! Κι η Ζέτα υπήρξε κάποτε φτωχή και τιμή και καμάρι της που δεν το κρύβει σα μερικές μερικές που προσπαθούν να βγουν πιο πριγκίπισσες κι από την πρόσφατα μανούλα Κέιτ.

Αλλά μη νομίζεις ότι τότε έκατσε κι έσκασε πολύ, ίσα ίσα. Τι λέει ο σοφός λαός μας; «Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» κι η Ζέτα μαζί με τις κολλητές της του ‘δωσαν και κατάλαβε.

Κάθε βράδυ σου λέει ήταν έξω και μη βιαστείς να πεις ότι φλέρταραν με άντρες για να τους κερνούν τα ποτά τους. Ξέρω ότι το σκέφτηκες, παραδέξου το. Ιδού η λύση διά χειρός Ζέτας, αλλά «παιδιά, μην το δοκιμάσετε στο σπίτι». Δεν πετυχαίνει πάντα η συνταγή.

«Με τις δύο κολλητές μου βγαίναμε, μία περίοδο της ζωής μας, σχεδόν κάθε βράδυ, καμία όμως από τις τρεις μας -αν και δουλεύαμε κι οι τρεις- δεν είχε πολλά χρήματα μαζί της. Το πώς τα καταφέρναμε δεν μπορώ να καταλάβω! Κι ήμασταν και περήφανες. Δεν είναι ότι βγαίναμε και μας κερνούσαν. Τώρα πώς γινόταν, τι κάρτες χρεώναμε, ένας Θεός ξέρει! Και τότε έκανα μόνο ραδιόφωνο και τα χρήματα ήταν, ούτως ή άλλως, πολύ λίγα».

Αν το καλοσκεφτείς, εδώ η Ζέτα έχει ένα point και μεταξύ μας, σκέψου το κι αλλιώς. Πίνε να ξεχνάς τον πόνο σου.

Όπως αποκάλυψε η σέξι ηθοποιός- παρουσιάστρια στην ίδια συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron της Κύπρου:

«Έχω ζήσει πολλά χρόνια, με πολύ λίγα χρήματα. Ο καθένας, βέβαια, διαμορφώνει στην πορεία τις ανάγκες του, ανάλογα και με το πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει... Δεν προέρχομαι από μία ευκατάστατη οικογένεια κι έχω δουλέψει πάρα πολύ για να μπορέσω να κερδίσω κάποια χρήματα και να καταφέρω να αγοράσω αυτό το ένα σπίτι που έχω σήμερα».

Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, η γάτα (και δεν το λέμε καθόλου ειρωνικά) Ζέτα έχει κάνει το κουμάντο της από τώρα.

«Έχω κάνει κάποιες επενδύσεις, αλλά δεν είμαι καλή σ’ αυτά. Ευτυχώς με βοηθά πάρα πολύ ο μπαμπάς μου σε κάποια θέματα, διαφορετικά δεν θα είχα μεγάλη επαφή».

Τόνισε δε ότι προσπαθεί να γίνει καλή στη διαχείριση των οικονομικών της.

Ν.Ε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ