Άση Μπήλιου: Είμαι υιοθετημένη! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:11
30/3/2010

Άση Μπήλιου: "Είμαι υιοθετημένη"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Άση Μπήλιου, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για την ζωή της. Αν και η αστρολόγος είναι από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα, που ξεχώρισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Άση Μπήλιου, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για την ζωή της. Αν και η αστρολόγος είναι από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα, που ξεχώρισε από την πρώτη μέρα που εμφανίσθηκε στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» και οι περισσότεροι με προσοχή ακούμε τις προβλέψεις της, μέχρι τώρα δεν ξέραμε πολλά πράγματα για εκείνη.

Το μόνο που γνωρίζαμε είναι η άρνηση της να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό της, κάνοντας έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη. Ειδικά, όταν η δεύτερη ζούσε ευτυχισμένες στιγμές έγγαμου βίου, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η αστρολόγος της είχε τέτοια άρνηση στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Η γνωστή αστρολόγος, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει για τη ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι είναι υιοθετημένη! Και μάλιστα έμαθε την αλήθεια όταν ήταν 15 χρονών.

Όπως εξηγεί η ίδια στο περιοδικό People, δεν έζησε μία γαλήνια οικογενειακή ζωή, αφού έχασε τους γονείς της σε πολύ μικρή ηλικία. Ο πατέρας της πέθανε όταν εκείνη ήταν μόλις 9 χρονών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ήρθε η αποκάλυψη μίας αλήθειας που την συγκλόνισε... ήταν υιοθετημένη! Τέσσερα χρόνια αργότερα κι ενώ ακόμη δεν είχε χωρέσει ο νους της την είδηση της υιοθεσίας, χάνει και τη μητέρα της.

Η Μπήλιου δεν θέλησε ποτέ να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που έμαθε την αλήθεια, ένιωσε ότι δεν υπάρχουν άλλοι γονείς για εκείνη. «Όταν μια γυναίκα, μόλις τρεις μέρες αφού σε γέννησε, σε δίνει σε άλλους ανθρώπους, τότε το πρώτο δώρο που σου κάνει η ζωή, είναι η προδοσία» λέει χαρακτηριστικά. Παραδέχεται, όμως, ότι έψαξε να βρει το «γιατί» την έδωσαν και η απάντηση που πήρε ήταν απογοητευτική.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ