Απόλλων Παλλάς...πρέπει να πας | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
19:48
7/11/2000

Απόλλων Παλλάς...πρέπει να πας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
"Κάλλιο αργά παρά ποτέ" λέει ο λαός και κάτι ξέρει. Ο Απόλλωνας, στη Συγγρού - με καθυστέρηση μιας εβδομάδας- επιτέλους άνοιξε.
"Κάλλιο αργά παρά ποτέ" λέει ο λαός και κάτι ξέρει. Ο Απόλλωνας, στη Συγγρού - με καθυστέρηση μιας εβδομάδας- επιτέλους άνοιξε. Η πρεμιέρα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή, με τους δυο καλλιτέχνες να τα δίνουν όλα. Αν, δε, λάβουμε υπόψη τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, τότε τα παιδιά ήταν πραγματικά...ήρωες. Τα σκηνικά είναι εντυπωσιακά και τα χρήματα που επένδυσε ο Παπαθεοχάρης έπιασαν τόπο. Η τεράστια πίστα, τριών επιπέδων που κατασκευάστηκε για τις χορευτικές ανάγκες του Ρουβά, αποδείχτηκε "μικρή", καθώς ο καλλίγραμμος καλλιτέχνης χρειάζεται, μάλλον χωράφι. Το ποπ είδωλο ξετυλίγει το ταλέντο του, φορώντας κάτι συντηρητικότερο, σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Ντυμένος στα λευκά και με πούπουλα -δεν ξέρουμε αν είναι χήνας- ξετρελαίνει τις "ρουβίτσες".

Από την άλλη ο Αντώνης Ρέμος αυθεντικό "λαϊκό" παιδί, φορώντας κοστούμια Armani, τραγουδάει παλαιές και νέες επιτυχίες του. Η πιο extreme εμφάνιση του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη είναι ο ρόλος του ως D.J., σε κάποια στιγμή του προγράμματος.

Ο Παπαθεοχάρης, πάντως έχει προνοήσει και για τους άνδρες, οι οποίοι "παίρνουν το αίμα τους πίσω" όταν εμφανίζεται η Βραζιλιάνα -πρώην μέλος των Exis- Ρακέλ, χορεύοντας σάμπα, με τον Σάκη.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ