Άντε και του χρόνου | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
0:12
6/4/2001

Άντε και του χρόνου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πόσες μέρες έχω να σου γράψω; Θα είναι δυο, τρεις ή περισσότερες; Να σε ρωτήσω, φίλτατε, το βράδυ της Τρίτης τι έκανες; Μη μου πεις ότι κοιμόσουν, διότι δεν πρόκειται να σε πιστέψω. Είχε τα Καλλιστεία και πάω στοίχημα πως έριξες ένα . . .βλέφαρο. Καθαρά για πληροφοριακούς λόγους. Εννοείται.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Καλά είσαι; Πόσες μέρες έχω να σου γράψω; Θα είναι δυο, τρεις περισσότερες; Βάλε καλέ μου φίλε το χέρι στην καρδιά σου και πες μου ειλικρινά δε σου έλειψαν τα γράμματά μου; Και το κυριότερο, δε νιώθεις ένα τεράστιο κενό από άποψη πληροφόρησης; Μη ντρέπεσαι να το πεις, σου υπόσχομαι ότι δε θα σε κάνω ρόμπα στον Ηλία και τη Τζούλυ (αν και δε σου εγγυώμαι πως δε θα το σχολιάσω με το Λιάκο την Πρωτομαγιά που έχουμε βάρδια). Να σε ρωτήσω Σωτηράκη, το βράδυ της Τρίτης τι έκανες; Μη μου πεις ότι κοιμόσουν, διότι δεν πρόκειται να σε πιστέψω. Είχε τα Καλλιστεία φίλτατε και πάω στοίχημα πως έριξες ένα . . .βλέφαρο. Έτσι για να δεις αν ο διαγωνισμός άξιζε από άποψη ομορφιάς κι αν ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Δηλαδή, καθαρά για πληροφοριακούς λόγους.
Λοιπόν, εγώ που τα παρακολούθησα σε ενημερώνω πως οι κοπέλες φέτος στην πλειοψηφία τους ήταν ωραίες, διότι αν θυμάσαι τα προηγούμενα χρόνια ήταν και κάποιες που απλά "είδαν φως και μπήκαν". Τέλος πάντων, πριν συνεχίσω θέλω να αποκαταστήσω την τιμή σου, διότι που ξέρεις, το γράμμα μπορεί να πέσει στα χέρια κάποιου κακοπροαίρετου. Γνωρίζω καλά ότι δεν παρακολούθησες το διαγωνισμό (τουλάχιστον μέχρι τέλους) διότι σε πήρα τηλέφωνο και τα είχες όλα κατεβασμένα (τα τηλέφωνα). Μετά από την παρένθεση αυτή συνεχίζω με τα των καλλιστείων.
Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η Εβελίνα Παπαντωνίου, όντως όμορφη και ολόιδια με τη Μαρίνα Πούπου - σαν να είναι η κλωνοποίηση της Ντόλυ, ένα πράγμα -, Μις Ελλάς βγήκε η Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Β΄ Σταρ Ελλάς η Φωτεινή Κόκαρη (αυτή μου άρεσε περισσότερο) και Β΄ Μις Ελλάς η Ελευθερία Παντελιδάκη. Είχαν κι άλλους τίτλους αλλά δεν τους αναφέρω, διότι δεν πρόκειται να τους διαβάσεις.
Γενικά Σωτήρη μου το κλίμα ήταν καλό, αν και το μάτι μου με το που ανακοινώθηκε το όνομα της Σταρ, πήρε μια διαγωνιζόμενη, την Άννα Νταντσέκο (αν το έγραψα καλά, δε διακρίνομαι για τις ρωσικές μου γνώσεις) να αποχωρεί εκνευρισμένη. Από ότι άκουσα κι άλλες κοπέλες έκαναν παράπονα, είναι όμως λογικό. Μερικές φορές δε μπορούμε να αποδεχτούμε την ήττα μας. Γι αυτό κι εγώ δεν παίρνω μέρος σε τέτοιους διαγωνισμούς, για να μην προκαλέσω εκνευρισμούς. Γενικά δεν είχαμε ακραίες εκδηλώσεις προηγούμενων ετών κι όπως τόσο εύστοχα με ρώτησε η Ελενάρα "Πέταξε καμιά τα παπούτσια της;" Γάτα η Ελένη, είδες; Γι αυτό τον τελευταίο καιρό της γράφω συνέχεια, με κατανοεί πλήρως.
Να σου πω ακόμη, αν δεν το άκουσες ότι ο διαγωνισμός έγινε στη Θεσσαλονίκη - μετά από 12 χρόνια- στο Χαγιάτ. Το μουσικό μέρος κάλυψε η Θεοδωρίδου, η οποία με τη Μενεγάκη έλεγαν συνεχώς για το γάμο της δεύτερης. Τις καταλαβαίνω, δεν παντρεύεσαι -λέμε τώρα- κάθε μέρα. Τι άλλο; Α, ναι, παραβρέθησαν και αρκετοί εκπρόσωποι της show biz, καθώς και αρκετοί επιφανείς Θεσσαλονικείς κοσμικοί. Ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής ήταν ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Μάκης Τσέλιος και ο διευθυντής του TV Zapping, Γιώργος Γαβαλάς. Παρουσιάστρια ως γνωστών ήταν η Ελενη Μενεγάκη. Αυτά ήταν τα νέα μου περί καλλιστείων. Ελπίζω να μη σε κούρασα.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ