Αλλος για την κόντρα; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:36
15/4/2005

Αλλος για την κόντρα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Είσαι gay ή μεγαλοδικηγόρος με αποστολή την κάθαρση του τόπου από τους ομοφυλόφιλους; Μήπως είσαι καλλιτέχνης με πρότυπο τον Αριστοφάνη ή επιχειρηματίας με πρότυπο ένα καθαρόαιμο αρσενικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είσαι gay ή μεγαλοδικηγόρος με αποστολή την κάθαρση του τόπου από τους ομοφυλόφιλους; Μήπως είσαι καλλιτέχνης με πρότυπο τον Αριστοφάνη ή επιχειρηματίας με πρότυπο ένα καθαρόαιμο αρσενικό, που φτύνει και σπέρνει άντρακλες; Μήπως είσαι παρουσιαστής ειδήσεων; Μήπως είσαι κουτσομπόλα, αυτόπτης μάρτυρας, μοντέλο, δικηγόρος, δημοσιογράφος, σαράντα χρόνια φούρναρης ή απεργός συνταξιούχος; Ο, τι κι αν είσαι.... «Μπες κι εσύ σε αυτή την κόντρα, μπορείς»! Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μέγα σκάνδαλο μετά τις κλοτσιές και μπουνιές που «φιλοδώρησε» ο Κούγιας τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Κι επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα, μία τέτοια ιστορία δε δύνατο να περάσει στα ψιλά.

Όλοι οι παντός επιστητού βγήκαν από τη φωλιά τους και άρχισαν τις δημόσιες τοποθετήσεις επί του θέματος. Απ’ όλους αυτούς ξεχώρισε ο Στιβ Κακέτσης, ο οποίος με το λόγο του κατάφερε να γίνει η τέταρτη πλευρά στη μεγάλη κόντρα, η οποία μέχρι στιγμής αποτελείτο από τον Κούγια, τον Βαλλιανάτο και τον Λάκη Λαζόπουλο. Τον κάλεσε πρώτη η Τατιάνα Στεφανίδου λόγω της οικογενειακής φιλίας που τους συνδέει, αλλά και διότι ο Κακέτσης έχει καλές σχέσεις με τον Κούγια. Για να καταλάβεις, μετά το περιστατικό στο Κολωνάκι, ο δικηγόρος πήγε στου Κακέτση το μαγαζί και του μίλησε ως άντρας προς άντρα: «Στιβ, τον βάρεσα γιατί προσέβαλε την αντρική μου αξιοπρέπεια»! Περίμενε να κατεβάσω τις τρίχες μου από την ανατριχίλα που ένιωσα και συνεχίζω.

Λοιπόν, ο Κακέτσης αποδείχθηκε λαβράκι και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει ανεκμετάλλευτος από τα κανάλια. Παίζει, μάλιστα να κατέχει τον τίτλο του ανθρώπου που εμφανίσθηκε στα περισσότερα «παράθυρα» μέσα σε μία μέρα. Πάνω κάτω έλεγε τα ίδια - κράτησε την γραμμή υπεράσπισης στον Κούγια -, ενώ δήλωσε πως αν Βαλιανάτος και Λαζόπουλος έλεγαν τα ίδια σε αυτόν θα...τους σκότωνε. Κάπου εκεί βγήκε ο Λαζόπουλος, ο οποίος για τον Κακέτση είπε «Ποιος είναι ο κύριος και τι προσφέρει στην κοινωνία», ενώ για τον Κούγια δήλωσε πως έχει κασέτες (θα καταθέσει στον Εισαγγελέα) και στις οποίες φαίνεται πως ο γνωστός ο δικηγόρος παίρνει χρήματα για να πουλήσει τον ίδιο τον πελάτη του.

Τώρα εγώ γιατί μυρίζομαι νέο γύρο ξυλοδαρμού; Μου φαίνεται θα αρχίσω να συχνάζω Κολωνάκι, μπας και γίνω κι εγώ αυτόπτης μάρτυρας. Αυτές τις μέρες είναι πολύ της μόδας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ