Άλλος για τη Βουλή; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:25
2/11/2007

Άλλος για τη Βουλή;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ξεκίνησε με στόχο να φάει την Ελένη Μενεγάκη, επειδή, όμως, η εν λόγω δεν... τρώγεται με τίποτε, η Μαριάννα Ντούβλη άλλαξε τα σχέδια της και είπε να φάει οτιδήποτε άλλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξεκίνησε με στόχο να φάει την Ελένη Μενεγάκη, επειδή, όμως, η εν λόγω δεν... τρώγεται με τίποτε, η Μαριάννα Ντούβλη άλλαξε τα σχέδια της και είπε να φάει οτιδήποτε άλλο: σουβλάκια, κοκορέτσια, τράγο βραστό και οικογενειακές πίτσες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, αλλά αυτό μήτε που πτοεί την Μαριάννα, η οποία είδε το όνειρο της να γίνει παρουσιάστρια να παίρνει σάρκα και οστά.

Η Ντούβλη έγινε συμπαρουσιάστρια του Φίλιππου Καμπούρη στο Extra 3 κι αν σκεφτείς ότι όλοι από κάπου ξεκινάνε, είναι μία καλή αρχή. Αν δεν είχε και τον «Mr. Εθνικά μπούτια» να την βρίζει για το επίθετο και τη σωματική της διάπλαση από το πρωί ίσα με το βράδυ, το έργο της θα ήταν πιο εύκολο. Και πάλι, όμως, δεν πρέπει να σκάει. Ειδικά, ως προς την κορμοστασιά της και να πάρει παράδειγμα την «sex μπόμπα» που πήγε στην Αννίτα Πάνια κι έδωσε μαθήματα θάρρους στις κοντές και στρουμπουλές γυναίκες.

Ντούβλη και «sex μπόμπα» δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος δε στάθηκε στα κάλλη τους, αλλά είδε ακόμη παραπέρα. Μέχρι στα έδρανα της Βουλής «είδε» τις δύο γυναίκες, που λίγο ακόμη και θα γίνει... Άγιος Παντελεήμονας με τους «κουτσούς» και τους «στραβούς» να πηγαίνουν εκεί!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ