Αλιμπέρτη: έφυγα λόγω Ελένης Μενεγάκη! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:17
29/3/2006

Αλιμπέρτη: έφυγα λόγω Ελένης Μενεγάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Το...ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα, μου θύμισε η περίπτωση της Σοφίας Αλιμπέρτη και της Ελένης Μενεγάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το...ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα, μου θύμισε η περίπτωση της Σοφίας Αλιμπέρτη και της Ελένης Μενεγάκη, κατά ομολογία της πρώτης. Όπως είπε η Αλιμπέρτη στον Θέμο Αναστασιάδη, ο λόγος που έφυγε από τον Alpha ήταν η Μενεγάκη και ο ερχομός της στο κανάλι, που έθεσε άπαντες σε συναγερμό. Και την Σοφία υπό...περιορισμό, αφού κάθε ελπίδα της για επαγγελματική αναρρίχηση στην Κάντζα (βλέπε καθημερινό πρωινό και ουχί το φτωχό πλην τίμιο Σαββατοκύριακο) έβρισκε μπροστά στο...τείχος Μενεγάκη!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Αλιμπέρτη έβλεπε τη διάκριση που γινόταν ανάμεσα σε αυτήν και την «ανταγωνίστρια» καθαρά, αφού ο υπεύθυνος ψυχαγωγικού προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος, είναι σύζυγος Ελένης. Και μέσα σε αυτό το «οικογενειακό» κλίμα που είχε δημιουργηθεί, είπε να φύγει και να αναζητήσει αλλού την τύχη της. Συγκεκριμένα, στον ΑΝΤ1 και το Fame Story, που ειλικρινά η τετράμηνη παρουσίαση του reality δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι επαγγελματικές προοπτικές σου εξασφαλίζει.

Εκτός κι αν η Αλιμπέρτη ευελπιστεί στην παρουσίαση των καλλιστείων του χρόνου. Όπως, δηλαδή, έγινε με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πέρυσι παρουσίαζε το fame και φέτος πήρε τα καλλιστεία. Αλήθεια, μέσα σε όλα αυτά, η Ελεωνόρα Μελέτη πρέπει να ανησυχεί; Και η Μενεγάκη τι λέει για τα παράπονα της Σοφίας; Κι εντάξει η Αλιμπέρτη με την Ελένη δεν υπήρξαν φίλες, αφού δεν έχουν πιει μαζί καφέ, στη βάφτιση του γιου της Μενεγακη ως τι ήταν καλεσμένη;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ