Αλεξανδράτου - Μακρής: έρωτας ή φιλία; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:56
26/10/2006

Αλεξανδράτου - Μακρής: έρωτας ή φιλία;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Δεν μπορώ καθόλου τις ιστορίες «τα έχουμε δεν τα έχουμε», που τελευταία παρά είναι της μόδας στη show biz. Τελευταίοι, που «κόλλησαν»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν μπορώ καθόλου τις ιστορίες «τα έχουμε δεν τα έχουμε», που τελευταία παρά είναι της μόδας στη show biz. Τελευταίοι, που «κόλλησαν» είναι ο Διονύσης Μακρής και η Τζούλια Αλεξανδράτου, οι οποίοι επιμένουν πως δεν είναι ζευγάρι, όμως, στις νυχτερινές εξόδους τους είναι συνέχεια μαζί κατά το... μπρος Μαριώ και πίσω Αντώνης.

Μπουζούκι για μπουζούκι δεν έχουν αφήσει, ενώ η τελευταία τους έξοδο ήταν στο «Γκάζι». Τα παιδιά συνόδευε μεγάλη παρέα και όλοι μαζί κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα. Ο, δε, Μακρής με την Τζούλια ήταν δίπλα δίπλα και όλο το βράδυ το είχαν ρίξει στην ψιλή κουβεντούλα, στα γέλια και στις εκατέρωθεν αφιερώσεις. Τι κι αν απέναντί τους στεκόταν... άγρυπνος φρουρός η τηλεοπτική κάμερα; Μήτε που τους ένοιαζε.

Εξάλλου, τα παιδιά μας το ξεκαθάρισαν. Είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω. Άσε, που εκνευρίζονται τα μάλα όταν τους ρωτάνε για την υποτιθέμενη και καλά, σχέση τους. Ο, δε, Μακρής μέχρι που είπε: «Εγώ με την Αλεξανδράτου; Αν είναι δυνατόν». Πιπέρι στο στόμα μας που λέμε τέτοια πράγματα. Τώρα, όλοι όσοι βλέπουν στα μάτια τους έναν μεγάλο έρωτα τι να κάνουν; Να πάνε οι ίδιοι σε έναν οφθαλμίατρο ή να στείλουν το ζευγάρι, που μάλλον έχει πρόβλημα να δει την... πραγματικότητα;
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ