Άκρα του τάφου σιωπή, στις συναυλίες τους βασιλεύει! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:50
5/7/2006

"Άκρα του τάφου σιωπή, στις συναυλίες τους βασιλεύει"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Δύσκολη εποχή γι «αρπαχτές» είναι αυτή που διανύουμε και οι συναυλίες μεγάλων ονομάτων στην επαρχία δεν έχουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολη εποχή γι «αρπαχτές» είναι αυτή που διανύουμε και οι συναυλίες μεγάλων ονομάτων στην επαρχία δεν έχουν την πέραση προηγούμενων χρόνων. Κι αν δεν με πιστεύεις, τράβα ρώτα τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Μαζωνάκη, που ψάχνουν να βρουν κόσμο για τις συναυλίες τους με το...τουφέκι! Ψυχή δεν πάτησε και όλα τα εισιτήρια έμειναν απούλητα. Ο Λεωνίδας, για να καταλάβεις, είχε μαζέψει περισσότερους στις Θερμοπύλες!

Η Θεοδωρίδου είχε προγραμματίσει συναυλία στα Κρέστενα Ηλείας, όμως, πουλήθηκαν μόλις και μετά βίας 200 εισιτήρια. Η αοιδός, που έμενε σε ξενοδοχείο στην Αρχαία Ολυμπία, μόλις πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες της για την «κοσμοσυρροή», αποφάσισε, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, να παραμείνει στο ξενοδοχείο της και να περάσει καλύτερα. Ωστόσο, η συμπροφορά της αυτή εξόργισε τόσο τους διοργανωτές, όσο και τους διακόσιους που πήγαν να την ακούσουν από κοντά. Τα όσα της έσουραν δεν περιγράφονται, ενώ το πιο χαριτωμένο από αυτά που ακούστηκαν ήταν η απορία μίας φαν Θεοδωρίδου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ακύρωσε τη συναυλία. Αφού μέχρι τόσα εισιτήρια μπορεί να πουλήσει»!

Όσον αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη, αυτός είχε προγραμματίσει συναυλία στην Δράμα, όμως με το ζόρι κατάφερε να κόψει 300 εισιτήρια. Επειδή, όμως, ο άνθρωπος βλέπει μπροστά αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες για το καλοκαίρι συναυλίες και να κάνει διακοπές. Που να τρέχει καλοκαιριάτικα και να ψάχνει να βρει κόσμο να πουλήσει ένα εισιτήριο παραπάνω;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ