Αγωγή Ρούλας σε Χατζηνικολάου - Λιάγκα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
11:30
10/4/2009

Αγωγή Ρούλας σε Χατζηνικολάου - Λιάγκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Αγωγή εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου (ιδιοκτήτης της Real news), του Γιώργου Λιάγκα (αρχισυντάκτης του ένθετου, Real life) και του δημοσιογράφου, Παύλου Δημητρίου κατέθεσε η Ρούλα Κορομηλα για δημοσίευμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αγωγή εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου (ιδιοκτήτης της Real news), του Γιώργου Λιάγκα (αρχισυντάκτης του ένθετου, Real life) και του δημοσιογράφου, Παύλου Δημητρίου κατέθεσε η Ρούλα Κορομηλα για δημοσίευμα της εφημερίδας, που αφορούσε την ίδια και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια.

Η παρουσιάστρια είναι έξαλλη και στεναχωρημένη με το επίμαχο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Κορομηλά αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει. Μάλιστα, ανέφερε το δημοσίευμα ότι η Ρούλα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από ενέσεις μπότοξ και κολλαγόνου στο πρόσωπό της.

Όλα τα παραπάνω έκαναν έξαλλη την παρουσιάστρια, η οποία θεώρησε αγενές και συκοφαντικό το δημοσίευμα κι έτσι κατέθεσε αγωγή, ζητώντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, μέσα στην αγωγή (που ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας) αναφέρει και τα πραγματικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ