29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video] | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
20:28
20/9/2018

29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη ίσως να βρισκόμαστε στο τέλος μιας μεγάλης ιστορίας.

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι της 20ης Νοεμβρίου του 1989 όταν οι Έλληνες βρέθηκαν μπροστά σε κάτι που αντίστοιχο δεν είχαν δει ξανά, στην αρχή μίας μεγάλης ιστορίας που ήταν γεμάτη με μπόλικο γέλιο, και αρκετές δόσεις συγκίνησης.

Το Mega Channel έκανε την αρχή και έδειξε το δρόμο στα άλλα τηλεοπτικά μαγαζιά που ακολούθησαν. Σαν ψέματα μου φαίνεται πως ο σταθμός που έχτισε καριέρες, έδωσε ευκαιρίες, δημιούργησε πρωτοποριακά προγράμματα για τα ελληνικά δεδομένα, έφτασε να είναι τα τελευταία δύο χρόνια ένα ακυβέρνητο καράβι και να βρίσκεται αντιμέτωπος με το πιο κακό σενάριο... αυτό του οριστικού κλεισίματος. Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι του σταθμού κράτησαν το κανάλι ανοιχτό, προβάλλοντας μονάχα επαναλήψεις των θρυλικών σήριαλ του ενώ και το εμπορικό τμήμα εργάστηκε για σημαντικό χρονικό διάστημα, καταφέρνοντας ακόμη και να καλυφθεί ένα σημαντικό ποσό των χρεών.

Δείτε ακόμη: Ενημέρωση Vs Ψυχαγωγία: Οι κυρίες του ΣΚΑΙ παρέδωσαν μαθήματα στυλ και κομψότητας! [Photos]

 

Αν τα σενάρια που φούντωσαν μετά τις δηλώσεις του υπουργού Νίκου Παππά επιβεβαιωθούν, τότε η 20η Σεπτεμβρίου θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα που έκλεισε ο Νo 1 τηλεοπτικός σταθμός. Το Mega μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου με το πολυπόθητο αρχείο του να έχει μπει ήδη στο στόχαστρο των ιδιοκτητών άλλων τηλεοπτικών σταθμών. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως από το 2016 που άρχισαν σημαντικά προβλήματα και βλέπαμε μονάχα επαναλήψεις, ο σταθμός κατάφερνε να βρίσκεται σε υψηλότατες θέσεις και να περνά ακόμη και μπροστά από σταθμούς που είχαν ζωντανό πρόγραμμα. Εμείς συγκεντρώσαμε 15 θρυλικά σήριαλ που ταυτίστηκαν με το Mega και δεν θέλουμε να δούμε από άλλη συχνότητα.

Οι Απαράδεκτοι - 1991

Οι Τρεις Χάριτες-1989

Δις εξαμαρτείν-1993 Dolce Vita-1995 Δύο Ξένοι-1998 Είσαι το ταίρι μου-2001

Το ρετιρέ-1990

Οι Μικρομεσαίοι-1992

50-50-2005

Ευτυχισμένοι Μαζί-2005

Μάνα Είναι Μόνο Μία-1991

Εμείς κι εμείς-1994

Επτά Θανάσιμες Πεθερές

Στο παρά πέντε-2005

Σαββατογεννημένες-2004

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ