"Λαίμαργη" η Ελένη... τρώει γυμναστές!

07.06.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μας έχει μπερδέψει τα μάλα η περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη τελευταία. Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες σκάει μύτη στην εκπομπή με φαρδιά φορέματα τύπου εγκυμοσύνης. Την πρώτη φορά που την είδαμε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μας έχει μπερδέψει τα μάλα η περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη τελευταία. Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες σκάει μύτη στην εκπομπή με φαρδιά φορέματα τύπου εγκυμοσύνης. Την πρώτη φορά που την είδαμε, απορήσαμε κι εκείνη που είναι χρόνια στο τηλεοπτικό κουρμπέτι, προτού σκεφτούμε ότι βάλθηκε να ντυθεί σαν τον… φασουλή, μας ενημέρωσε ότι πράγματι πρόκειται για φόρεμα εγκυμοσύνης. Ένα άλλο πρωινό μας ενημέρωσε ότι πήγε σε μαιευτήριο και μύριζε τα μωρά του κόσμου για να πάρει μία γερή δόση.. μωρουδίλας.

Κι εκεί που είπαμε ότι πρόκειται για το τελευταίο της φετίχ, πετάει κάθε λίγο και λιγάκι από την εκπομπή της σπόντες του τύπου… έχω κάτι λιγούρες. Έχω πάρει δυο τρία κιλά… «Σε δουλειά να βρισκόμαστε και να ασχολούμαστε μαζί της» θα μου πεις εσύ. Έλα, όμως, που αυτές οι «λιγούρες» είναι άτιμο πράγμα και η Ελένη εκτός από τα γιουβαρλάκια του μάγειρά της, «τρώει» ακόμη και… γυμναστές, που δεν της κάθονται καλά. Ήταν να μην ανοίξει η όρεξη.

«Θύμα» της λιγούρας της Ελένης έπεσε νεαρός γυμναστής, ονόματι Γιώργος, ο οποίος μία που εμφανίστηκε για δίλεπτο στον «Καφέ» το πρωί της Τρίτης και μία που τον έφαγε η… μαρμάγκα. Ο γυμναστής που λες, πήγε να δείξει ασκήσεις για τα μπράτσα των γυναικών, που παρουσιάζουν χαλάρωση. Τι το ήθελε όμως ο έρμος; Τσαντίστηκε η Ελένη, η οποία βάλθηκε να αποδείξει και ότι των αντρών, τα ίδια είναι. Ούτε για τα δικά της να είχε πει. Τόσο πατριωτικά το πήρε λέμε, που δεν τον άφησε τον κακομοίρη να αρθρώσει λέξη.

Από τη μία σπόντα στην άλλη τον πήγαινε. Αποκορύφωμα; Του είπε πώς την επόμενη φορά που θα πάει στην εκπομπή να φροντίσει να είναι μαυρισμένος, γατί το ασπρουλιάρικο αντρικό κορμί, δεν είναι το καλύτερο για την παρουσιάστρια. Τι κι αν τώρα μπήκε ο Ιούνιος και πολλοί δεν έχουν κάνει καν το πρώτο τους μπάνιο; Για την Ελένη δεν παίζει κάτι τέτοιο. Προφανώς στο μυαλό της είχε το παράδειγμα άλλου ηλιοκαμένου κορμιού, που έχει τη θάλασσα στα πόδια του.

Ο έρημος ο γυμναστής, που δεν είχε τηλεοπτική πείρα κι… εμπειρία Ελένης, πρότεινε στο διάλλειμα να βάλει λίγο μέικ απ για να δείχνει πιο… σοκολατί. Αυτό ήταν. Ποιος είδε την Μενεγάκη. «Ε όχι και μέικ απ. Αυτά τα γυναικεία δεν μου αρέσουν καθόλου στους άνδρες. Ο άντρας είναι άντρας» είπε και ο γυμναστής Γιώργος στάνταρ θα ευχόταν να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Και μάλλον η ευχή του έπιασε, διότι μετά το διαφημιστικό διάλειμμα δεν τον είδαμε ξανά. Ούτε ασκήσεις για τα μπρατσάκια, ούτε τίποτε. Λες να τον έστειλε στην ταράτσα να μαυρίσει και να τον βγάλει αύριο;;;;