Το θαύμα της γέννησης καρέ-καρέ (φωτο) | μαμα & παιδι , οικογενεια | womenonly.gr
8:10
18/9/2015

Το θαύμα της γέννησης καρέ-καρέ (φωτο)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό της ζωής; Ίσως αυτό της γέννησης...  

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Δεν είναι τυχαίο που οι καλλιτέχνες συχνά εμπέονται από τη γέννηση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής κι ως εκ τούτου δε μπορεί ν΄αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ένα βήμα παραπέρα πηγαίνει ο φω

Δεν είναι τυχαίο που οι καλλιτέχνες συχνά εμπέονται από τη γέννηση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής κι ως εκ τούτου δε μπορεί ν΄αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ένα βήμα παραπέρα πηγαίνει ο φωτογράφος Christian Berthelot φωτογραφίζοντας τα μωράκια δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους, κατευθείαν μετά τον τοκετό, χωρίς κορδελάκια και λούσα. Οι φωτογραφίες μπορεί να σοκάρουν αφού τα μωράκια δεν έχουν πλύθεί και φέρουν πάνω τους τα σωματικά υγρά, όπως όλοι μας άλλωστε γεννηθήκαμε.

Ο φωτογράφος εμπνεύστηκε το project «Caesar» μετά τη γέννηση του γιού του. Ο ίδιος παραβρέθηκε μέσα στην αίθουσα τοκετού, δίπλα στη σύντροφό του κι έζησε καρέ-καρέ το θαύμα της γέννησης. Τα συναισθήματα που του δημιουσγήθηκαν υπήρξαν και το κίνητρο για ένα φωτογραφικό άλμπουμ που κάποιους σίγουρα θα σοκάρει, ωστόσο, η μυστηριακή ομορφιά του τοκετού είναι πραγματικότητα.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει, όταν είδε για πρώτη φορά το γιό του εμοιαζε σαν πολεμιστής που μόλις κέρδισε μια μάχη, σαν άγγελος που βγήκε από το σκοτάδι... Δες μερικές από τις φωτογραφίες και περιέγραψέ μας τα συναισθήματα που σου δημιουργούν.

Για να δεις τις φωτογραφίες δες το γκάλερι με κλικ στις επόμενες σελίδες

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ