Σχολικό bazaar από Το Χαμόγελο του Παιδιού | μαμα & παιδι , οικογενεια | womenonly.gr
2:10
9/9/2013

Σχολικό bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τη Δευτέρα 9/9 έως και την Τετάρτη 11/9 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται με το σχολικό του παζάρι,στην αίθουσα του μετρό στο Σύνταγμα, από τις 7:30 έως και τις 22:30.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια νέα ευρεία συλλογή από τετράδια με καρφίτσα μονόχρωμα και με εικαστικό του οργανισμού, τετράδια σπιράλ για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες,και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Αγοράζοντας και χρησιμοποιώντας τα είδη του οργανισμού,  συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»για να συνεχίσει να στηρίζει καθημερινά και πανελλαδικά τα παιδιά και τις οικογένειες τα οποία έχουν ανάγκη!

Στόχος η εξεύρεση πόρων για τη συνεχή στήριξη των 41.987 παιδιών και των οικογενειών τους.


Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού από σημεία διάθεσης του οργανισμού και σχολικά bazaars σε όλη την Ελλάδα που μπορείτε να δείτε εδώ.και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ