Σεμινάρια συμβουλευτικής γονέων από το Believe in you | μαμα & παιδι , οικογενεια | womenonly.gr
9:19
17/9/2014

Σεμινάρια συμβουλευτικής γονέων από το Believe in you

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των παιδιών μας; Πώς τα μαθαίνουμε να θέτουν και να πραγματοποιούν στόχους; Μπορούμε κάνουμε κάτι για να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν τα ταλέντα τους;

Ένα κύκλο Σεμιναρίων συμβουλευτικής γονέων διοργανώνει το Believe In You με στόχο να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα και να δώσει στους γονείς τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να συμβάλλουν στην ψυχική ενδυνάμωση και προσωπική ανάπτυξη των παιδιών.

Το "Believe in you" αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

 

Πρόγραμμα σεμιναρίων

22/09 Πώς να χτίσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών σας

24/09 Πώς να βοηθάτε τα παιδιά σας να θέτουν και να υλοποιούν στόχους

26/09 Πώς να αναπτύξετε τα ταλέντα των παιδιών σας

 

Εισηγήτρια: Κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Τιμή σεμιναρίου: 25€ με δώρο το ημερολόγιο στοχοθεσίας (μπορεί να καλυφθεί και μέσω ΛΑΕΚ)

 

Κατοχυρώστε τη θέση σας κάνοντας την πληρωμή:

Α) Μέσω viva.gr ή του τηλεφωνικού αριθμού 11876 ή στις παρακάτω αλυσίδες καταστημάτων:

Β) Με κατάθεση στην τράπεζα (Eurobank, αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136 με όνομα δικαιούχου Ευαγγελία Ξυραφά). Θα λάβετε email επιβεβαίωσης για την κράτηση της θέσης σας.  Προκειμένου να την κατοχυρώσετε οριστικά, θα πρέπει να κάνετε την κατάθεση στον λογαριασμό που αναφέρεται παραπάνω και να μας ενημερώσετε μέσω email στοinfo@flowmagazine.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας.

*Μπορείτε να πληρώσετε και με την παρουσία σας στο χώρο μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τόπος διεξαγωγής:  Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα
Ώρες διεξαγωγής:  17:30-20:30
Ώρα προσέλευσης: 17:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6128281

 

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ.

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ