Παιδική κακοποίηση: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σπάει τον κύκλο της βίας με το κορμί του | μαμα & παιδι , οικογενεια | womenonly.gr
15:15
6/12/2016

Παιδική κακοποίηση: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σπάει τον κύκλο της βίας με το κορμί του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα τατουάζ είναι σημάδια που συχνά αντιπροσωπεύουν ιδιαίτερες αναμνήσεις. Υπάρχουν όμως κι άλλα ανεξήτιλα σημάδια, όπως για παράδειγμα τα τραύματα που φέρουν εκατομμύρια παιδιών χωρίς να τα έχουν επιλέξει και θα τα κουβαλούν πάνω τους μια ολόκληρη ζωή. 

Η σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση είναι διαδεδομένη με εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν τη βία στα σπίτια τους, στο σχολείο, στο διαδίκτυο και στο περιβάλλον τους. Η βία κατά των παιδιών δεν είναι αναπόφευκτη.

Σε μια προσπάθεια να σπάσει αυτός ο κύκλος της βίας συμμετέχει κι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ  «δωρίζοντας» σερ σποτ της UNICEF το σώμα του ως καμβά πάνω στο οποίο κινούμενα τατουάζ αφηγούνται την ιστορία της κακοποίησης των παιδιών.

Σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου 60 δευτερολέπτων περιγράφονται ιστορίες βίας μέσα από τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του ο Μπέκαμ και που διαδραματίζονται στο σπίτι, το σχολείο, στο διαδίκτυο και στην κοινωνία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ